Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Μετά 4 ώρες έφτασε στο Νοσοκομείο Καρπενησίου με σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι

Σώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση..της Φαρμακοποιού απ'το Ραπτόπουλο
Σοβαρό ατύχημα είχε προχθές 43χρονος κτηνοτρόφος στην Πρασιά Ευρυτανίας όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από πτώση, στην καλύβα που διατηρεί με ζώα.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι κάτοικοι του χωριού καθώς και το ασθενοφόρο από  το Καρπενήσι.
Δυστυχώς στην περιοχή της ΔΕ Ασπροποτάμου αλλά και σε όλη τη...
Δυτική Ευρυτανία δεν υπάρχει γιατρός ούτε για δείγμα και έτσι ο κτηνοτρόφος μεταφέρθηκε απο ιδιώτη προς το Νοσοκομείο Καρπενησίου μιας και το ασθενοφόρο για να φτάσει ήθελε σχεδόν 4 ώρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του "PO",καταλυτική για την ζωή του 43χρονου Ν.Κ ,αφού αιμορραγούσε ακατάσχετα,ήταν η άμεση παρουσία της φαρμακοποιού της περιοχής απ'το Ραπτόπουλο που του έδωσε τις πρώτες κρίσιμες βοήθειες.
Φυσικά για το περιστατικό αλλά και την χρόνια απουσία γιατρών στην περιοχή ,είναι ανάστατοι όλοι οι κάτοικοι που βλέπουν την κατάσταση στην υγεία στο  Δήμο  Αγράφων και την Δυτική  Ευρυτανία συνεχώς να χειροτερεύει.
Περισσότερα για το σοβαρό περιστατικό ,την υγεία του κτηνοτρόφου αλλά και τις αντιδράσεις των κατοίκων σύντομα


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ