Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Εκλογές για νέα γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο στις 5 Ιουνίου

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 23/05/2016 Γενική Συνέλευση της Οργάνωσης Μελών Αγρινίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην συνέλευση συμμετείχε μεγάλος αριθμός μελών και «αναπτύχθηκε δημιουργικός και πλούσιος προβληματισμός με πνεύμα καλής διάθεσης και...συνεργασίας.»
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, «επισημάνθηκε απ΄ όλους η κρισιμότητα της σημερινής κατάστασης, αλλά και οι δυνατότητες να βγει η χώρα μας από τη στενωπό και να ζήσει καλύτερες μέρες ο λαός μας. Έγινε απολογισμός της θητείας της προηγούμενης Γραμματείας, με καλόπιστο και κριτικό πνεύμα, και τονίστηκε η ανάγκη η Ο.Μ. Αγρινίου να πρωτοστατήσει στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής της πόλη μας».
Εκλέχτηκε εφορευτική επιτροπή που θα αναλάβει την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέας εννιαμελούς γραμματείας .
Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 05/06/16 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου από 8 π.μ.- 8 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ