Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

Κυριακή 15 Μάη: Φωνάζουμε στις Πλατείες #ΑΡΚΕΤΑ - Κάλεσμα Πλ. Αγρινίου 8 μμ

Μπορεί ο μνημονιακός νόμος για το ασφαλιστικό που κατεδαφίζει την κοινωνική ασφάλιση και οδηγεί περαιτέρω σε φτωχοποίηση νυν και μελλοντικούς συνταξιούχους, μπορεί να έγινε νόμος του κράτους η φοροληστεία των...
φτωχών και μεσαίων στρωμάτων, ωστόσο, ο αγώνας μας για να μπλοκαριστεί η εφαρμογή τους και να ανατραπούν τα μνημόνια και όλοι όσοι τα εφαρμόζουν συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη.

Συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις που γίνονται σε παγκόσμιο επίπεδο των άγρυπνων #‎GLOBAL_DEBAOUT και στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στη χώρα μας την Κυριακή 15 Μάη, σε πολλές πόλεις της χώρας, φωνάζοντας και αυτό με τη σειρά του #ΑΡΚΕΤΑ:

Φωνάζουμε #ΑΡΚΕΤΑ στα μνημόνια της εξαθλίωσης της υποτέλειας και της φτωχοποίησης.

Φωνάζουμε #ΑΡΚΕΤΑ στην απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων και στις επιθέσεις που δέχεται ο κόσμος της εργασίας και από τη σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Φωνάζουμε #ΑΡΚΕΤΑ σε νέους και παλαιούς μνημονιακούς που προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει εναλλακτική.

Φωνάζουμε #ΑΡΚΕΤΑ στην καταστροφή του κοινωνικού κράτους, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, στη φοροεπιδρομή, στις κατασχέσεις, στην ανέχεια και την υποδούλωση.

Φωνάζουμε #ΑΡΚΕΤΑ στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ, ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΗ, ΩΡΑ 7ΜΜ.
ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ
ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ #ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

την κατάργηση των μνημονίων, τη διαγραφή του χρέους και την εφαρμογή μιας πολιτικής που θα εξυπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα και όχι τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΞΥΠΝΑΜΕ, ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ, ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ


ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ