Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016

Ο Ιατρός Δημήτρης Μιχάλης ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου - "Κάηκαν τα φαβορί στη δίνη των ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ!


Άλλοι 11 Διοικητές σε νοσοκομεία της χώρας ανακοινώθηκαν από το υπουργείο υγείας μεταξύ των όποιων βρίσκεται και το Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

Μετά από εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής Αξιολόγησης στο Γ.Ν. Αιτ/νίας τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Μιχάλης, με καταγωγή από το Αγρίνιο.
Ο νέος διοικητής είναι...
απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Γενική Ιατρική και μετεκπαίδευση στην υπέρταση στο Ερευνητικό Αντιϋπερτασικό Ιατρείο του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική στο ΕΚΑΒ και στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και Δημόσιας Υγείας. Έχει διατελέσει διευθυντής ΕΣΥ στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου και ιδιώτης γιατρός με πολυϊατρείο στον Αλίαρτο (Δείτε εδώ), δείτε και εδώ.
Προφανώς η τοποθέτηση αφορά στο νοσοκομείο Αγρινίου και αναμένεται η απόφαση και για το νοσοκομείο Μεσολογγίου αφού ακόμα οι υποψήφιοι δεν έχουν κληθεί για την συνέντευξη.
"Κάηκαν" οι ντόπιες προτάσεις στη δίνη των ομάδων, στο πολωτικό κλίμα που υπήρξε μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ κανένας δεν έπαιρνε την ευθύνη να βάλει τον δικό του. έτσι βρέθηκε η χρυσή τομή με έναν ξένο... και έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιά. 
Άντε σύντροφοι στην επόμενη στροφή για κάτι άλλο. Με τον ΕΝΦΙΑ μήπως μπορείτε να μας πείτε τι γίνεται; 
Δείτε τους 11 νέους Διοικητές Νοσοκομείων εδώ   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ