Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: ΑΚΥΡΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ

Άκυρος ο διαγωνισμός για τη στέγαση των φοιτητών. Νέος διαγωνισμός με 100 κλίνες για το Μεσολόγγι
Η Σύγκλητος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας κατά τη σημερινή της (20/5) συνεδρίαση ΑΚΥΡΩΣΕ τον διαγωνισμό για τη στέγαση 32 φοιτητών στο Μεσολόγγι και αποφάσισε την επαναπροκήρυξή του ώστε να καλυφθούν 100 κλίνες για τα έτη 2016-2017 και 2017-2018.
Η ανωτέρω εξέλιξη αποτελεί θετικό γεγονός που δικαιώνει σε σημαντικό...
βαθμό τις δικαιολογημένες αντιδράσεις των φορέων της πόλης και του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο έλαβε ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση για αύξηση των προτεινόμενων 32 κλινών στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο μετά από πρόταση της παράταξής μας «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ».
Να σημειώσουμε εδώ ότι προστίθενται και πενήντα (50) κλίνες που κατασκευάστηκαν τελευταία στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Μεσολογγίου.
Ας το αντιληφθούμε όμως όλοι: Τίποτε δεν χαρίζεται ούτε κατοχυρώνεται εσαεί, όταν εμείς μένουμε απαθείς σε ό,τι στοχοποιεί και εξοντώνει διαχρονικά την πόλη μας.      

Το Γραφείο Τύπου  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ