Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΑΓΡΟΤΕΣ: ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
«ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ»
Κεφαλόβρυσο, 05/05/2016
Για άλλη μια φορά η ελληνική κοινωνία είναι θύμα της ασυνέπειας και του εμπαιγμού της Κυβέρνησης. Η αδιαφορία τους για τον πρωτογενή τομέα και τα προβλήματά του είναι πρωτοφανής, ενώ καταστροφικά θα είναι τα αποτελέσματα για όλη την κοινωνία αν...
ψηφιστεί το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό. Οι υποσχέσεις του Πρωθυπουργού στους αγρότες για άλλη μια φορά ήταν ψεύτικες. Οι  προτάσεις του  στηρίζουν τις ολιγαρχικές και καταστροφικές πολιτικές της Τρόικας , στην οποια προσφέρει το αίμα του Λάου για να υπογράψουν και άλλα μνημόνια και να καλύψουν με επιπλέον δάνεια την κυβερνητική ανικανότητα τους. Ο Αλέξης Τσίπρας από το σκίσιμο των μνημονίων έφτασε στο σημείο, όχι μόνο να τα ψηφίζει  και να συμφωνεί  σε «κάβα μέτρων», αλλά να ψηφίζει τα νομοσχέδια  πριν καλά-καλά του το ζητήσουν!
 Καλούμε τους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας, αν τους έχει μείνει φιλότιμο, να μην ψηφίσουν τα μέτρα και να υποχρεώσουν την Κυβέρνηση να αποσύρει το νομοσχέδιο. Σε αντίθετη περίπτωση θα είναι προδότες και ως προδότεςθα τους αντιμετωπίζουμε!
 Καλούμε τους συναδέλφους αγρότες να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις και να δώσουν το παρών στο Κόμβο Κεφαλόβρυσου το Σάββατο 7 Μαΐου, στις 10:30 το πρωί, από όπου και θα αναχωρήσουν λεωφορεία για την Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Αθήνα (Αυθημερόν επιστροφή). Παρακαλούμε για άμεση ενημέρωση και επικοινωνία για τις κινητοποιήσεις, να απευθύνεστε στην σελίδα μας στο Facebook (πατήστε εδώ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ