Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Φώναξαν #Αρκετά και στο Αγρίνιο (φωτο)

Πιστεύοντας ακράδαντα πως μόνο με έξοδο από το ευρώ και από τα μνημόνια μπορεί να «ανασάνει» η κοινωνία, σε διάφορες πόλεις της χώρας πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι πρώτες συγκεντρώσεις με το σύνθημα #Αρκετά.
Στο Αγρίνιο έγινε μια μικρή συγκέντρωση κυρίως μελών της ΛΑΕ, αλλά και...άλλων χώρων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και συλλογικοτήτων, όπου κυριάρχησε η κριτική στην σημερινή κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα.
Πρόκειται για ένα κίνημα που ομάδες της αριστεράς θέλουν να του δώσουν πανευρωπαϊκό χαρακτήρα, μετά τις πρόσφατες ογκώδεις διαδηλώσεις στη Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ