Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Πάνω από 110 εκατ. ευρώ σε 21 έργα για την Υγεία – Συνάντηση του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα με τον Υπουργό Α. Ξανθό

Πάνω από 110 εκατ. ευρώ σε 21 έργα για την Υγεία – Συνάντηση του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα με τον Υπουργό Α. Ξανθό
Διαρκή αγώνα ώστε να διασφαλιστούν όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη στον τομέα της Υγείας για τους πολίτες της, δίνει καθημερινά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, κάτι που απέδειξε με την προηγούμενη Προγραμματική Περίοδο, υλοποιώντας συνολικά...
21 έργα προϋπολογισμού πάνω από 110 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που κάνει ήδη και με το νέο σχεδιασμό για τα επόμενα χρόνια.
Αυτό ανέφερε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό στην Αθήνα, όπου συζητήθηκαν αναλυτικά τα έργα που υλοποιήθηκαν και έχουν ήδη παραδοθεί στους πολίτες μέσω του ΕΣΠΑ 2007-2013, καθώς και η πορεία των εργασιών στο πολυώροφο κτίριο του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», έργο το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Αυγούστου 2016.
Σκοπός της σύσκεψης ήταν να συζητηθεί ο σχεδιασμός του Υπουργείου Υγείας για τη νέα Προγραμματική Περίοδο, σχετικά με τα έργα που θα τεθούν προς χρηματοδότηση από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2014 - 2020, ώστε να υπάρξει ιεράρχηση των αναγκών που έχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Στο επίκεντρο τέθηκε, επίσης και η προμήθεια του ιατρικού εξοπλισμού για το νέο κτίριο του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας», το οποίο θα υλοποιηθεί ως phasing από το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020, συνολικού προϋπολογισμού 3 εκατομμυρίων ευρώ.
 «Στρατηγικός στόχος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι να μπορούμε να παρέχουμε στους συμπολίτες μας και ιδίως αυτούς που πλέον δεν έχουν, τώρα με την οικονομική κρίση, ένα κράτος δίκαιης μεταχείρισης στον τομέα της Υγείας. Και σε αυτό χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων των αρμόδιων φορέων ώστε εν μέσω κρίσης να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, τόσο για τον εξοπλισμό των νοσηλευτικών μας ιδρυμάτων όσο και για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, τόσο ο αναπληρωτής Υπουργός Παύλος Πολάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πέτρος Γιαννουλάτος, ο Διοικητής της 6ης Υ.Πε. Γιώργος Γιαννόπουλος και ο Υποδιοικητής Μιλτιάδης Ζαμπάρας, η Διευθύντρια της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Άλκηστις Σταθοπούλου, καθώς και στελέχη του Υπουργείου και της ΕΥΔ/ΕΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ