Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Μειώνονται οι ελπίδες του Ναυπακτιακού...ήττα με 2 - 1 στους Κωστακιούς

Παρότι προηγήθηκε στο σκορ ο Ναυπακτιακός Αστέρας ηττήθηκε στους Κωστακιούς από την τοπική Αμβρακία και έμεινε τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρώτη δυάδα του 8ου Ομίλου των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητριών των Ενώσεων. Πλέον η ομάδα του Δημήτρη Θεοδοσίου πρέπει οπωσδήποτε να...
κερδίσει στο Παπαχαραλάμπειο τον Αστέρα Ιτέας και να διεκδικήσει νίκες απέναντι σε Τηλυκράτη και Αμβρακία για να πάρει την άνοδο. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ναυπακτιακός προηγήθηκε στο 21ο λεπτό με την κεφαλιά του Ανδρέα Καλαβρουζιώτη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καραγιάννη, όμως στο επόμενο λεπτό ο Γούλας με εκπληκτικό σουτ ισοφάρισε. Τρία λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με πλασέ του Παππά.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι δε μπόρεσαν να διασπάσουν την καλή άμυνα των παικτών του Δημήτρη Μπαλάφα, οι οποίοι στην αντεπίθεση ήταν επικίνδυνοι, όμως έπεσαν πάνω στον Ανδρεόπουλο που όποτε χρειάστηκε λειτούργησε σωστά. Το 2 - 1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν μια νίκη που τους έφερε σε πλεονεκτική θέση για την άνοδο.

Το φιλμ του αγώνα.

 Κόρνερ του Νταλάκα κεφαλιά του Σιδηρόπουλου έδιωξε ο Ανδρεόπουλος.
20΄ Φάουλ του Καραγιάννη κόντραρε και πέρασε κόρνερ.
21΄ Γκολ. Κόρνερ του Καραγιάννη ο Καλαβρουζιώτης με κεφαλιά κάνει το 0 - 1.
22΄ Γκολ. Σουτ του Γούλα η μπάλα στα δίχτυα και 1 - 1.
25΄ Πλασέ του Νταλάκα ο Δημόπουλος με προβολή πρόλαβε και έδιωξε.
29΄ Φάουλ του Γούλα έφυγε πάνω από το δοκάρι. 
42΄ Γκολ. Πάσα του Σιδηρόπουλου στον Παππά που από κοντά κάνει το 2 - 1.
46΄ Ο Ανδριτσόπουλος από πλάγια πλασάρει άουτ.
48΄ Κεφαλιά Νταλάκα μπλοκάρει ο Ανδρεόπουλος.
55΄ Σουτ του Νταλάκα έδιωξε ενστικτωδώς ο Ανδρεόπουλος.  
57΄ Ο Ανδρεόπουλος πέφτει στα πόδια του Νταλάκα και μαζεύει. 
71΄ Σέντρα του Καραγιάννη ο Βαρέλης δεν έδιωξε σωστά και η μπάλα έφτασε στο Μιχαλόπουλο που σούταρε άουτ.
72΄ Κάθετη πάσα του Γούλα στο Σιδηρόπουλο ο Ανδρεόπουλος βγήκε και πρόλαβε να μαζέψει πριν ο επιθετικός των γηπεδούχων βρεθεί σε πλεονεκτική θέση.
74΄ Σουτ του Μπεζεβέγκη έφυγε άουτ.
76΄ Σέντρα του Δημητρακόπουλου κεφαλιά του Ψυχογιού έφυγε άουτ.
78΄ Κεφαλιά του Σιδηρόπουλου έφυγε άουτ.
92΄ Ο Σταμούλης προσπάθησε να βγει στην αντεπίθεση, όμως ο Ανδρεόπουλος βγήκε μακρυά από την εστία του και έδιωξε σε πλάγιο.

ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ (Δημήτρης Μπαλάφας): Βαρέλης, Τάσσος, Λύτος (77΄ Μαγκάκης), Τσόλκας, Παπαρούνης, Βερλέκης, Γούλας, Παππάς (90΄ Μανοδήμος), Σιδηρόπουλος, Νταλάκας (85΄ Σταμούλης), Μπεζεβέγκης.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Καραγιάννης, Δημόπουλος (63΄ Θανασιός), Φλέγγας, Καλαβρουζιώτης, Δημητρακόπουλος, Ζαχαρόπουλος (73΄ Ψυχογιός), Πιστιόλης (46΄ Αδραχτάς), Μιχαλόπουλος, Ανδριτσόπουλος.
ΠΗΓΗ: http://www.olatagoal.gr/2016/05/2-1_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ