Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Ακυρώθηκε ο ορισμός Δικηγόρου για παροχή γνωμοδότησης σχετικά με την υπόθεση των υπεξαιρεθέντων τελών του τέως Δήμου Αλυζίας.

Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοπονήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για ορισμό δικηγόρου για παροχή γνωμοδότησης, σχετικά με δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής του Δήμου Ξηρομέρου σε ποινική δίκη και άσκηση τυχόν άλλων ένδικων βοηθημάτων, ύστερα από την άσκηση ποινικής δίωξης από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδος, με...
φέροντα παθόντα - ζημιωθέντα το Δήμο Ξηρομέρου.

Διαβάζοντας στο επίσημο έγγραφο τις αιτίες ακύρωσης της απόφασης, κατά την προσωπική μας γνώμη, η δημοτική αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνη είναι πολλαπλώς έκθετοι με αυτή την εξέλιξη.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ