Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Ζημιές από βεγγαλικά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παναιτωλίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ζημιές από βεγγαλικά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παναιτωλίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)
Την αγανάκτησή του, εξέφρασε με επιστολή του, ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παναιτωλίου, μετά από τις ζημιές που υπέστει το κτήριο του σχολείου από την χρήση των βεγγαλικών και των βαρελότων, την βραδιά της Ανάστασης. 
Διαβάστε πιο κάτω το κείμενο που έστειλε στο PanaitolioNews καθώς και φωτογραφίες (εδώ) από τις ζημιές στο κτήριο…

«Η αλόγιστη χρήση βεγγαλικών το βράδυ της Ανάστασης προξένησε πολλές ζημιές στο β΄κτίριο του σχολείου, τόσο στο εσωτερικό χώρο του (τοιχοποιία, πόρτες, φοριαμούς, ταβάνια, κάδοι απορριμάτων) όσο και στη σκεπή του (κεραμίδια, υδροροές). 
Το «ωραίο» στην όλη υπόθεση όπως διάβασα στο παρόν site είναι ότι έγινε και σχετικός έρανος στο χωριό για την συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά των βεγγαλικών. 
Νομίζω είναι παράλογο να «χρηματοδοτούν» οι ίδιοι οι γονείς των μαθητών και οι χωριανοί μας την καταστροφή του σχολείου. 
Όλες αυτές οι ζημιές για να μπορέσει να λειτουργήσει την επόμενη βδομάδα το σχολείο ποιος θα τις πληρώσει;;;; H σχολική επιτροπή η οποία κάνει φοβερές οικονομίες και με μια συνετή διαχείριση προσπαθεί να εξασφαλίσει τις συνθήκες ομαλής λειτουργίας του σχολείου θα πρέπει τώρα να πληρώσει και τις ζημιές με χρήματα που προορίζονται για τους μικρούς μαθητές;
Η περιβόητη επιτροπή που συγκέντρωσε χρήματα για την αγορά των βεγγαλικών καλά θα ήταν να μεριμνήσει και για την αποκατάσταση των ζημιών.
Στα οχτώ χρόνια που υπηρετώ ως διευθυντής του σχολείου δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο θα πρέπει κάθε Πάσχα να καταστρέφουμε το σχολείο που φοιτούν τα παιδιά μας και κανένας να μην πληρώνει για τις ζημιές;;;;;;;

Και του χρόνου!!!!!!!!!!

Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής του Σχολείου

1o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ – ΤΡΙΧΩΝΙΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ