Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Το This is not a coup, του δημοσιογράφου Άρη Χατζηστεφάνου σε πρώτη προβολή στο «Άνεσις» από το «Ανυπότακτο Αγρίνιο»

Το «Ανυπότακτο Αγρίνιο» παρουσιάζει σε πρώτη προβολή την Πέμπτη 12 Μαΐου στις 8:00 το απόγευμα στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Άνεσις» το νέο ντοκιμαντέρ του Άρη Χατζηστεφάνου
  This is not a coup
Just another day in the EU
Οι δημιουργοί των ντοκιμαντέρ Debtocracy, Catastroika και Fascism Inc επιστρέφουν στις  12 Μαΐου.
Στο This is not a coup, ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου παρακολουθεί τις «πραξικοπηματικές» παρεμβάσεις της ΕΕ και της ΕΚΤ σε χώρες, όπως η Ιταλία, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Κύπρος και η Ελλάδα και συνομιλεί με πρώην αρχηγούς κρατών και πολιτικούς που καθόρισαν τις εξελίξεις μπροστά και πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ποιες τράπεζες επέβαλαν τη δημιουργία του ευρώ; Ποιος διέταξε την...
ανατροπή εκλεγμένων πρωθυπουργών και πώς οδηγηθήκαμε στο κλείσιμο των τραπεζών; Μπορεί να μεταρρυθμιστεί ένα σύστημα που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τις ισχυρότερες οικονομίες της Ευρώπης;
Το πρόγραμμα προβολών διαμορφώνεται ως εξής:
Από τις 12/5 στους κινηματογράφους Τριανόν στην Αθήνα, Ζέα στον Πειραιά, Μακεδονικόν στη Θεσσαλονίκη και Άνεσις στο Αγρίνιο. Από τις 19/5 στο Σινέ Παράδεισος στον Κορυδαλλό. Περισσότερες αίθουσες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Όπως και τα τρία προηγούμενα ντοκιμαντέρ της Infowar Productions, τα οποία παρακολούθησαν πάνω από 6.5 εκατομμύρια άτομα στο ίντερνετ, το This is not a coup χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τους θεατές του.
Το σενάριο υπογράφει ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου και την επιστημονική επιμέλεια ο οικονομολόγος και δημοσιογράφος Λεωνίδας Βατικιώτης. Η σκηνοθετική επιμέλεια και το μοντάζ είναι του Άρη Τριανταφύλλου, κάμερα και post production κάνει ο Θάνος Τσάντας, ενώ τη μουσική γράφει ο Ερμής Γεωργιάδης.
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------
 Δείτε το τρέϊλερ https://www.youtube.com/watch?v=QdEDnr8uBGU

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ