Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Επιστολή ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ για τις εκλογές ΝΟΔΕ-ΝΔ Αιτωλ/νίας

Στις εκλογές της ΝΟΔΕ  την 1-12-2013 ψήφισα ως εκλέκτορας μιας τοπικής επιτροπής μετέχοντες για πρώτη φορά σε κομματικές εκλογές και θα ήθελα να μεταφέρω την δυσάρεστη εμπειρία μου από την όλη διαδικασία και τα παιχνίδια που παίζουν σαθροί κομματικοί μηχανισμοί, που προσπαθούν στήνοντας μαγαζάκια να δείξουν δεν ξέρω σε ποιον, ότι τάχα έχουν δύναμη στο κόμμα σε βάρος της βάσης που αγόγγυστα ακόμη και σήμερα που η
απαξίωση της πολιτικής, έχει φθάσει στα όριά της, και χωρίς να ζητά ανταλλάγματα προσέρχεται στις κομματικές εκδηλώσεις.

Τον Κώστα τον Σύρρο τον γνώριζα από την προηγούμενη θητεία του με την προτροπή δε και του Πρόεδρου της τοπικής, είχα αποφασίσει να τον ψηφίσω.
Η απόφασή μου αυτή έγινε βεβαιότητα όταν την παρασκευή διάβασα στα blogs δήλωση του ότι η ΝΟΔΕ επιχειρείτε να γίνει παραμάγαζο πολιτικού παράγοντα.
Η απόφαση μου αυτή άρχισε να κλονίζεται όταν την Παρασκευή το βράδυ δέχθηκα δυο τηλεφωνήματα. Ένα από αποτυχόντα βουλευτή, και ένα φίλο φίλο μου από ανώτερα κομματικά κλιμάκια της Συγγρού και μάλιστα αμειβόμενο. Και οι δυο μου είπαν ξεκάθαρα ότι η κομματική επιλογή είναι ο κος ΣΥΡΡΟΣ.

Νευρίασα οργίστηκα θύμωσα. Την Κυριακή προσερχόμενος για να ψηφίσω και ανεβαίνοντας τις σκάλες άκουσα οργισμένο ψηφοφόρο απευθυνόμενος στον αποτυχόντα βουλευτή να του λέει "Γ.........εάν έτρεχες έτσι και στις εκλογές όπως τρέχεις τώρα για να βγάλεις τον ΣΥΡΡΟ θα έβγαινες και δεν θα ήσουν πάντα απέξω". 
Φθάνοντας στην αίθουσα της ψηφοφορίας αντίκρισα στα δεξιά μου τρεις κυρίες στελέχη βουλευτού μας να χαριεντίζονται και να εναγκαλίζονται τους πάντες να περνούν το μήνυμα ότι η θέληση του βουλευτή είναι να ψηφισθεί ο κ ΣΥΡΡΟΣ. Κατάλαβα τότε ότι εδώ δεν ήταν ένα παραμάγαζο αλλά τρία που λειτουργούσαν το καθένα για το δικό του καλό ερήμην των απλών αγωνιστών της παράταξης και ότι το παιχνίδι ήταν στημένο.

Εξοργισμένος μπήκα ψήφισα και είμαι ευτυχισμένος που τα γεγονότα τη τελευταία στιγμή άλλαξαν την απόφασή μου. Τώρα δε κατάλαβα ότι δεν υπάρχει κόμμα αλλά μια συντεχνία, μια κάστα μισθοσυντήρητων ανθρώπων, που επί 25 και πλέον έτη, λυμαίνεται τον απλό ιδεολόγο ψηφοφόρο. Που δεν ανέχονται τίποτα το νέο το ανεξάρτητο, γιατί απλά γνωρίζουν ότι εάν επικρατήσει το νέο δεν θα υπάρχει χώρος γι’ αυτούς.  



 ΕΝΑΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ