Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Με καθηστέρηση η σύσκεψη στη ΔΕΗ για τις επανασυνδέσεις ρεύματος

Σύσκεψη στη ΔΕΗ θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet,gr σήμερα στις 12 το μεσημέρι μεταξύ του προϊσταμένου και του δήμου Αγρινίου για τις διακοπές ρεύματος σε συμπολίτες μας. 
Στη σύσκεψη αναμένεται να παρευρεθεί ο δήμαρχος Αγρινίου και η αντιδήμαρχος Μ. Σερπάνου, ενώ πληροφορίες του AgrinioNet.gr αναφέρουν ότι έχει ήδη δοθεί στη ΔΕΗ λίστα με τα ονόματα 18 ατόμων εκ των οποίων ήδη η ΔΕΗ στα πλαίσια της κοινωνικής της πολιτικής έχει......
προχωρήσει στην επανασύνδεση ρεύματος στα 9 άτομα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δήμαρχος Αγρινίου ζήτησε να παρευρεθεί στη συνάντηση για τις διακοπές ρεύματος την ώρα που δεν εμφανίστηκε ούτε μια φορά στο πρόσφατο παρελθόν όταν η ΔΕΗ προχωρούσε σε διακοπές ρεύματος σε συμπολίτες μας.

Μήπως αυτή η κίνηση του δημάρχου Αγρινίου γίνεται στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής της προεκλογικής καμπάνιας στην οποία όπου βρεθεί κι όπου σταθεί φροντίζει να έχει και δημοσιογραφική κάλυψη;

Ποια είναι μέχρι σήμερα η συνεργασία για το συγκεκριμένο τεράστιο πρόβλημα των νοικοκυριών με τις κοινωνικές παροχές της εκκλησίας η οποία στο Αγρίνιο μόνο σιτίζει καθημερινά 273 άτομα.


Μήπως οι σημερινές Χριστουγεννιάτικες φιέστες με το άναμμα του δέντρου και την έναρξη του παγοδρομίου, έρχονται σε ευθεία αντίθεση με το δράμα που βιώνουν καθημερινά άποροι δημότες, για τους οποίους έπρεπε να έχει ενδιαφερθεί πολύ περισσότερο ο δήμος Αγρινίου για τις συγκεκριμένες εορταστικές ημέρες;
Από το http://agrinionet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ