Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

ΠΥΡΓΟΣ: Τη Δευτέρα συνεχίζεται η μαζική κατάθεση του ενός ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας από το Κίνημα ενάντια στο Μνημόνιο

Την προσεχή Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, στις 9:00 το πρωί στη Δ.Ο.Υ,  Πύργου θα γίνει η νέα κατάθεση του ενός ευρώ για τα Τέλη Κυκλοφορίας του 2014, από το Κίνημα ενάντια στο Μνημόνιο. Το ενδιαφέρον των πολιτών είναι ιδιαίτερα αυξημένο, αποδεικνύοντας έτσι για μια ακόμα φορά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πλειοψηφία των....... πολιτών.
Η πρώτη κατάθεση, στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με εξώδικη επίδοση,από 250 περίπου πολίτες που κατέθεσαν το ένα ευρώ για τα Τέλη Κυκλοφορίας του 2014.
Η επόμενη συγκέντρωση θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, στις 9:00 το πρωί, στην Δ.Ο.Υ Πύργου. Εκεί μπορούν να συγκεντρωθούν όσοι πολίτες αντιτίθενται στην κατάθεση του συνολικού ποσού των Τελών, προκειμένου να ενημερωθούν από τα μέλη του Κινήματος για την διαδικασία και να συμμετάσχουν, καταθέτοντας το ένα ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ