Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Eνημέρωση του Δημάρχου Μεσολογγίου για το νερό στο Αιτωλικό - ζητά να ασκηθεί πίεση στους πολιτικούς ο Κατσούλης (video)


Ενημέρωση σε ανοιχτή συγκέντρωση έκανε ο δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Πάνος Κατσούλης, σήμερα το μεσημέρι στους κατοίκους του Αιτωλικού σχετικά ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση της υδροδότησης των κατοίκων και τα......
σοβαρά προβλήματα που έχουν ενσκήψει με την ακαταλληλότητα του νερού.

Όπως ανέφερε στη συγκέντρωση ο κ. Κατσούλης χθες Δευτέρα στα γραφεία της ΚΕΔΕ στην Αθήνα συναντήθηκε μαζί με τους βουλευτές Μ. Τριανταφύλλου, Γ. Βαρεμένο και Κ. Καραγκούνη, που τους ενημέρωσε σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί ενώ για το ίδιο θέμα είχε επικοινωνία και με τον Θάνο Μωραΐτη που τόνισε πως θα συνδράμει σε όποια απόφαση ληφθεί για τη αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ο δήμαρχος ζήτησε από τους κατοίκους του Αιτωλικού σήμερα να «βομβαρδίσουν» τους βουλευτές του νομού και όποιον άλλον γνωρίζουν από τον πολιτικό κόσμο ώστε να τους ενημερώσουν για το πρόβλημα του νερού και τους ζήτησε ακόμη τις μέρες που θα γίνει συνάντηση στο γραφείο του υφυπουργού ΠΕΚΑ κ. Καλαφάτη να γίνουν κινητοποιήσεις στην πόλη του Αιτωλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ