Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013

Δημοπρατήθηκε το έργο ύδρευσης για τους Παραλίμνιους οικισμούς της Τριχωνίδας

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ               Αγρίνιο,  24 Δεκεμβρίου 2013
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση: Χαρ.Τρικούπη 10
30 100  Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο
Τηλ.: 2641 0 22495, 2641 3 60302
FAX: 2641 0 48498 
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Δημοπρατήθηκε σήμερα (Τρίτη 24 Δεκεμβρίου), ένα σημαντικό έργο για τους Παραλίμνιους οικισμούς Τριχωνίδας. Πρόκειται για το έργο «Υδροδότηση Δήμου Αγρινίου από λίμνη Καστρακίου.»
Μετά το διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν 11 συνολικά ......
εργοληπτικές επιχειρήσεις, προσωρινός μειοδότης αναδείχτηκε η Εταιρία ΑΕΤΕΘ Α. Ε. με ποσοστό έκπτωσης 38,21 %.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 4.800.000,00 ευρώ με χρηματοδότηση από το Ε.Π. «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» ΕΠΠΕΡΑΑ.
Αντικείμενο του έργου είναι η ενοποίηση της υδροδότησης των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου με σκοπό τον έλεγχο και την καλύτερη λειτουργία του δικτύου, με τη μεταφορά νερού από την κοινή υδροληψία του Δήμου Αγρινίου. Το νερό που θα μεταφερθεί θα είναι από τη λίμνη Καστρακίου  και το οποίο θα επεξεργάζεται  στο διυλιστήριο στα Σπολάιτα.
Με την εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου αντιμετωπίζεται και επιλύεται το πρόβλημα υδροδότησης των Νότιων Οικισμών της Τριχωνίδας (Δ.Ε Μακρυνείας και Αρακύνθου), των Βόρειων Οικισμών (Δ. Ε. Παραβόλας) και της Δ. Ε. Αγγελοκάστρου.

Με την ολοκλήρωση του έργου επιτυγχάνεται η ενοποίηση του δικτύου ύδρευσης του πεδινού τμήματος του Δήμου Αγρινίου, καθώς όλοι οι οικισμοί θα έχουν την απαιτούμενη ποσότητα και θα απολαμβάνουν την ίδια ποιότητα νερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ