Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Λίμνη Τριχωνίδα: Παρανοϊκοί δολοφόνοι υπεραιωνόβιων πλατάνων για λίγο καλύτερη θέα! Φωτογραφίες που σοκάρουν...

Με τη φωτογραφική μου μηχανή "τράβηξα" πολλές περισσότερες φωτογραφίες. Επειδή όμως το χέρι μου έτρεμε από την ταραχή και τη φρίκη, μόνο αυτές που δημοσιεύω παρακάτω ήταν προς εμφάνιση.
Πιστεύω όμως ότι ακόμα κι αυτές είναι αρκετές για να δει οποιοσδήποτε το...... μέγεθος της αλητείας κάποιων.
Αλήθεια, ποιος από το δήμο Αγρινίου τους έδωσε την άδεια να διαπράξουν αυτό το φριχτό έγκλημα, αποψιλώνοντας την παραλία της Δογρής από τα πανέμορφα πλατάνια που την κοσμούσαν (κάποια από τα οποία μάλιστα είχαν ηλικία ακόμα και 500 ετών);
Αν του τη ζήτησαν βέβαια.
Κάποιος (δεν ξέρω αν ήταν ντόπιος ή από την καφετέρια εστιατόριο που βρίσκεται στην περιοχή) μου είπε ότι κάποια από τα πλατάνια ήταν έτοιμα να πέσουν και να θρηνήσουμε θύματα.
Και για να αντιμετωπιστεί αυτό έπρεπε να τα κόψουν σύριζα με το αλυσοπρίονο;
Δεν αρκούσε η αποκοπή των κλαδιών που είχαν γείρει επικίνδυνα;
Μιλάμε για απίστευτο έγκλημα, για ύβρη που διαπράχθηκε σε βάρος της ίδιας της φύσης!
Κι όλα αυτά για λίγη θέα προ τη λίμνη για τα μαγαζάκια τους...
Ντροπή σας αλήτες!

Χρήστος Αλεξόπουλος
ΠΗΓΕΣ: 

ΣΧΟΛΙΟ: Τα καλά της ανάπτυξης και για λίγα αργύρια θα "φάνε" όλο το οικοσύστημα της Τριχωνίδας με τις ευλογίες της αυτοδιοίκησης και των διαφόρων ανεύθυνουπεύθυνους των παραπαίων υπηρεσιών. Η τοπική κοινότητα δεν πρόκανε να παρέμβει; γιατί; με τι άλλο είναι απασχολημένη στο χωριό τους 
Τουλάχιστο κάποιος Εισαγγελέας δεν πρέπει να ευαισθητοποιηθεί για αυτό το Περιβαλλοντικό "έγκλημα" και να διατάξει την προβλεπόμενη προκαταρκτική έρευνα; 
Το δασαρχείο τι έχει να δηλώσει για το θέμα; Σε αντίστοιχη περίπτωση όμως όταν συλλάβει κάποιον χωρικό επειδή έκοβε κάποια ξύλα στο λόγκο, για να ζεστάνει την οικογένειά του, από το κρύο του κ. Στουρνάρα και των άλλων νενέκων της τρόικας, αυτόν τον τσεκουρώνει αλύπητα για να δικαιολογούν την παρουσία τους!  
Έλεος...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ