Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Δημοπρατήθηκε το αποχετευτικό έργο των παραλίμνιων οικισμών Τριχωνίδας

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ              Αγρίνιο, 17 Δεκεμβρίου 2013
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση: Χαρ.Τρικούπη 10
30 100  Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο
Τηλ.: 2641 0 22495, 2641 3 60302
FAX: 2641 0 48498 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δημοπρατήθηκε σήμερα, (Τρίτη 17 Δεκεμβρίου) ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας για τους παραλίμνιους οικισμούς Τριχωνίδας. Πρόκειται για το έργο  «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ». Μετά το διαγωνισμό, στον οποίο συμμετείχαν δεκαέξι συνολικά εργοληπτικές επιχειρήσεις, προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία.......
ΑΕΤΕΘ Α.Ε με ποσοστό έκπτωσης 47,21%. Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη" του ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 10.968.000, Ευρώ.
Σύμφωνα με την Τεχνική Περιγραφή πρόκειται να κατασκευαστούν ολοκληρωμένα και λειτουργικά δίκτυα αποχέτευσης των πλέον πυκνοδομημένων παραλίμνιων οικισμών της Τριχωνίδας, συνολικού μήκους 21.850 μέτρων καθώς και στους κεντρικούς αποχετευτικούς αγωγούς σύνδεσης με τον Βιολογικό Καθαρισμό Αγρινίου. Οι οικισμοί στους οποίους θα αναπτυχθεί το έργο είναι:
Παραβόλας και Κάτω Τραγάνας της Δημοτικής Ενότητας Παραβόλας (ως συνέχειας του ήδη εγκεκριμένου έργου αποχέτευσης των οικισμών Καινούργιου και Παναιτωλίου)
Ματαράγγας, Παππαδάτων, Γραμματικού και Ζευγαρακίου της Δημοτικής Ενότητας Αρακύνθου και,
Γαβαλού και Αγ. Ανδρέας της Δημοτικής Ενότητας Μακρυνείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ