Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Εγκαινιάστηκε το 4ο Νηπιαγωγείο Μεσολογγίου.

Το 190o νηπιαγωγείο εγκαινίασε ο κ. Βίκτωρας Μελάς πρόεδρος του Ιδρύματος προσχολικής αγωγής «Βασίλειος Μελάς» στο χώρο που πρίν 1 χρόνο ακριβώς τοποθέτησε το θεμέλιο λίθο. 
Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη ο οποίος δήλωσε:
¨Το έργο προσφοράς του Ιδρύματος Μελά, ξεκίνησε στα τέλη του 19ου αιώνα και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Η προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια είναι μεγάλη καθώς έχουν κτιστεί πάνω από 190 σχολεία. 
Τα παιδιά μας από σήμερα θα ξεκινούν το ταξίδι στη γνώση σε αυτό το νέο και σύγχρονο νηπιαγωγείο που πριν ένα χρόνο ακριβώς θεμελιώσαμε. Ευχαριστούμε τον κ. Μελά για τη δωρεά του και την ευκαιρία που δινει στα παιδιά να έχουν ένα πιο ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον. 
Ο κ. Μελάς φανερά συγκινημένος αναφέρθηκε στις σχέσεις της οικογενείας του με τη περιοχή του Μεσολογγίου από την εποχή της Εξόδου και ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Μεσολογγίου για την άψογη συνεργασία που σαν αποτέλεσμα είχε την ανέγερση του Νηπιαγωγείου σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ