Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Μη δωρίσετε κινητό σε έφηβο. Εάν το κάνετε… επιλέξτε το λιγότερο βλαβερό

Γράφει:
ο Χρήστος Μουσουλιώτης
Έχει πάρει εφιαλτικά επικίνδυνες διαστάσεις για τη δημόσια υγεία η απόλυτη άγνοια και μερικές φορές η αυτοκαταστροφική ηλιθιότητα που επικρατεί στη συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών ασύρματων τηλεφωνικών συσκευών.
Παρά τις προειδοποιήσεις ότι η ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων είναι επικίνδυνη για τα παιδιά έχει παγιωθεί η κατάσταση να περπατάμε στο δρόμο και να βλέπουμε νεαρές μητέρες με.....σχεδόν νεογέννητα στην αγκαλιά τους να μιλάνε με κάποιον στο κινητό, αγνοώντας τον μεγάλο κίνδυνο και τη βλάβη που προξενούν στο νήπιο και ότι το πεδίο ακτινοβολίας τού κινητού τηλεφώνου σαρώνει, (εκτός από τον εαυτό τους και το παιδί τους), τα πάντα γύρω σε έναν κύκλο 10 περίπου μέτρων!
Η έρευνα από τον Δόκτορα Om Gandhi ήδη από το 1997 (φωτογραφία) έδειξε ότι υπάρχει μέγας κίνδυνος για τα παιδιά από την μικροκυματική ακτινοβολία των κινητών. Η ακτινοβολία έχει την ικανότητα να διαπερνά την οστική μάζα τού κρανίου στους ενήλικες 25%, στα παιδιά 10 ετών 50% και στα παιδιά 5 ετών 75% επειδή τα οστά είναι αναπτυσσόμενα. Σκεφτείτε αυτό που συμβαίνει στα βρέφη και σε δίχρονα – τρίχρονα παιδιά όταν οι γονείς μιλούν στο κνητό και αυτά βρίσκονται πολύ κοντά τους.
Δείτε τη συνέχεια της έρευνας κλικ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ