Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ κ. Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ "ΑΔΕΙΑΖΕΙ" το 5μελές Υ.Σ. του Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου, Χαρ. Τρικούπη 34, Τ.Κ. 30200
Τηλ.: (26310) 22434 – FAX: (26310) 24714 – e-mail: dsmesol@gmail.com
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ κ. Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ.Μ. ΚΑΙ ΑΝΕΣΤΑΛΗ Η ΑΠΟΧΗ
Με συντονισμένες ενέργειες του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ. Ιωάννη Ατσαλάκη, επισπεύθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του Δ.Σ. με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπο Αθανασίου. Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13/12, με συμμετοχή.......
των αναφερομένων και του Γ.Γ. του Υπουργείου κ. Ν. Κανελλόπουλο και του Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού κ. Μπίρμπου. Θέμα συζήτησης ήταν η μετάθεση και άλλων δύο (2) δικαστικών υπαλλήλων από το Μεσολόγγι στο Αγρίνιο και η γενικότερη εφαρμοζόμενη πολιτική υποβάθμισης και απαξίωσης των Δικαστικών Υπηρεσιών.
Κατ’ αρχήν έγινε δεκτό το αίτημα του Δ.Σ.Μ. να μην εγκριθούν και γίνουν δεκτές οι, ως άνω, μεταθέσεις για τις οποίες γνωμοδότησε θετικά και έκανε αποδεκτές το 5μελές Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας. Κατόπιν αυτού η Γενική Συνέλευση των Μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου στις 20-12-2013 έκανε δεκτή την εισήγηση του Προέδρου και του Δ.Σ. και ομόφωνα αποφάσισε την αναστολή της αποχής απ’ τα καθήκοντά τους.
Σημειώνουμε ότι η συνάντηση του Προέδρου και του Δ.Σ. του Δ.Σ.Μ. με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, έγινε εφ’ όλης της ύλης και σε θετικό κλίμα. Κοινή συνισταμένη και κατεύθυνση ήτο η ανάγκη αναβάθμισης του ιστορικού και από τα μεγαλύτερα της επαρχίας, Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, σε δικαστικούς λειτουργούς και υπαλλήλους, κτιριακό κ.ά.
Οι παραπάνω θετικές εξελίξεις, στο τέλος του 2013, ας αποτελέσουν αισιόδοξη απαρχή για το νέο χρόνο, μαζί με τις επιθυμίες και ευχές μας για ένα καλύτερο, δημιουργικό, χαρούμενο 2014.

Ιερή Πόλη Μεσολογγίου, 23 Δεκεμβρίου 2013
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Ατσαλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ