Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας για την εορτή των Χριστουγέννων

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013
Δελτίο Τύπου
Μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας για την εορτή των Χριστουγέννων
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων, απευθύνει τις ευχές του προς όλους τους πολίτες της Περιφέρειας:
«Εύχομαι το φως της αγάπης και της ελπίδας που σκορπίζει το χαρμόσυνο.......
μήνυμα της γέννησης του Χριστού, να αγκαλιάσει και φέτος όλους τους πολίτες, χαρίζοντας υγεία και χαρά στις καρδιές τους.
Η εορτή των Χριστουγέννων, εμπεριέχει έντονα στο στοιχείο της αγάπης, ακριβώς διότι αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη αγάπης του Θεού για τον άνθρωπο. 
Ας εορτάσουμε φέτος τη γέννηση του Θεανθρώπου ανοίγοντας τις καρδιές μας στην αγάπη και την καλοσύνη, που τόση ανάγκη έχουν οι συνάνθρωποί μας που υποφέρουν και πονούν.
Είμαστε δίπλα στους πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σε μια χειμαζόμενη κοινωνία, με αρκετούς που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα οικονομικά βάρη της εποχής μας.
Η γέννηση του Χριστού να φέρει στην ανθρωπότητα το χαρμόσυνο μήνυμα της ενανθρώπισης του Θείου Λόγου και σηματοδοτεί τη νέα αρχή, ένα καινούργιο ξεκίνημα για να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στην οικογένειά μας, αλλά κυρίως στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Οι μέρες αυτές να είναι ελπιδοφόρες, γεμάτες προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο και τα φετινά Χριστούγεννα να είναι μια γιορτή αγάπης, ελπίδας και κυρίως αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο.

Εύχομαι από βάθους καρδιάς, χρόνια πολλά, ειρηνικά και καλά Χριστούγεννα με αγάπη, ειρήνη και ευτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ