Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Κύριοι της διοίκησης του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ τουλάχιστον σεβαστείτε μας !!!

Κύριοι της διοίκησης του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ τουλάχιστον σεβαστείτε μας !!!
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας καθώς φαίνεται είναι τα κορόιδα της υπόθεσης. Και μάλιστα η διοίκηση μας αγνοεί επιδεικτικά χωρίς να κάνει ούτε μια ανακοίνωσή σχετικά με το τι θα γίνει για την οικονομική ζημιά που μας προκαλεί η μείωσή της τιμής των εισιτηρίων. Στους τελευταίους αγώνες ο κάθε κάτοχος κάρτας διαρκείας έχει χάσει.....τουλάχιστο 8 ευρώ σε κάθε αγώνα. 
Από την στιγμή που ανακοινώθηκαν οι τιμές των διαρκείας γνωρίζαμε ότι ήταν "τσιμπημένες", αλλά η αγάπη για την ομάδα και η ανάγκη να την στηρίξουμε στην επάνοδότης στην Α' Εθνική, ήταν αυτό που μας ώθησε να πληρώσουμε το αλμυρό αντίτιμο για άλλη μια φορά, και να μπει με αυτό τον τρόπο ζεστό χρήμα στα Ταμεία της ομάδας!!!
Είναι απαράδεκτο όμως να μην βγαίνει ούτε μια ανακοίνωση από την Διοίκηση σχετικά με το τι θα γίνει για την οικονομική και ηθική αποκατάσταση!!! 
Ήδη πάρα πολλοί αποκλείουν να ξαναπάρουν Κάρτα διάρκειάς γιατί πιάνονται κορόιδα !!!
Ρωτάμε λοιπόν την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και ελπίζουμε να απαντήσει: 
α) Πρόκειται να προβεί σε ενέργειές οικονομικής αποκατάστασής των Κατόχων καρτών διάρκειάς ?
β) Αν ναι, ποιες ενέργειές προτίθεται να αναλάβει για την αποκατάσταση της αδικίας ?
ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ