Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Χαμός θα γίνει με τα τέλη κυκλοφορίας 2014 - Μόλις 385.000 πλήρωσαν από τις 5,5 εκ βεβαιώσεις!

Τα τοπικά "παπαγαλάκια" σε δράση, συκοφαντούν (δείτε εδώ) το κίνημα για τη κατάθεση του 1ος ευρώ αντί του χαρατσιού των τελών κυκλοφορίας. 
Η Πανελλαδική κίνηση με το ΙΝΚΑ προσφεύγουν στο ΣτΕ για τα τέλη κυκλοφορίας. 
Ουρές αναμένονται από αύριο σε τράπεζες και ταχυδρομεία καθώς την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου εκπνέει η προθεσμία για την αγορά των τελών κυκλοφορίας
Ωστόσο σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες δεν αποκλείεται να.......
δοθεί ολιγοήμερη παράταση.
Οι φορολογούμενοι καλούνται επίσης να καταβάλουν τη δόση του φόρου εισοδήματος, αλλά και τις δόσεις του ΦΑΠ 2011, 2012 και 2013.

Ανησυχία έχει προκαλέσει στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης το γεγονός ότι μόλις το 7% των κατόχων ΙΧ έχει προμηθευθεί μέχρι σήμερα τατέλη κυκλοφορίας του 2014, 20 μόλις μέρες πριν από την εκπνοή της διορίας της 31ης Δεκεμβρίου.

Από το σύνολο των 5,5 εκατομμυρίων βεβαιώσεων που έχουν εκδοθεί, έχουν πληρωθεί μέσω τραπεζών μόλις 385.000!
Παράλληλα περίπου 35.000 πολίτες έχουν ήδη καταθέσει τις πινακίδες των οχημάτων τους στις Εφορίες.
Μεγάλη η συμμετοχή στο κίνημα του 1ος ευρώ, που όπως μαθαίνουμε η τελική νομική κρίση του θέματος δηλαδή της ανταποαποδοτικότητας ή μη θα κριθεί στο ΣΤΕ αφού το κίνημα ετοιμάζει την ομαδική προσφυγή του στο ανώτατο δικαστήριο της χώρας. Τοπικά κάποια παπαγαλάκια άρχισαν να συκοφαντούν το κίνημα και να δημιουργούν σκιές και σύγχυση με αποτέλεσμα να αναμένεται αντίδραση από την τοπική πρωτοβουλία του κινήματος ενάντια στα τέλη κυκλοφορίας κια τα χαράτσια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ