Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

2ο ΧΑΡΙΣΤΙΚΟ – ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ

Μετά την περσινή επιτυχία του ανταλλακτικού παζαριού στο Μεσολόγγι, φέτος ενώνουμε και πάλι τις δυνάμεις μας για να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητά μας και αγωνιζόμαστε ενάντια σε ό,τι μας μαυρίζει τη ζωή, σε ό,τι μας πληγώνει, ενάντια σε ό,τι εξευτελίζει την ανθρώπινη υπόσταση…!
Όσοι θέλουν να προσφέρουν αντικείμενα......
που δεν τους χρειάζονται (βιβλία, cd-dvd, παιχνίδια, ρούχα, υποδήματα, ηλεκτρικές συσκευές, μικρο-έπιπλα, διακοσμητικά κ.τ.λ.) και μπορούν να πάρουν ό,τι χρειάζονται.
Με τον τρόπο αυτό αλλάζουμε καταναλωτική κουλτούρα. Καλλιεργούμε οικολογική και οικονομική συνείδηση αφού όλο αυτό θα είναι μια μορφή ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης αγαθών δείχνοντας παράλληλα έμπρακτα, αλληλεγγύη στο συνάνθρωπό μας.
Η δράση αυτή μας αφορά όλους. Δεν απευθύνεται μόνο σε άτομα με μειωμένη αγοραστική δύναμη. Δεν είναι μια πρωτοβουλία φιλανθρωπίας. Είναι μια πρωτοβουλία που αντιμετωπίζει συλλογικά τις ελλείψεις μας σε αγαθά σπάζοντας την αλυσίδα των καταναλωτικών μας αντιλήψεων.
Γι’ αυτό καλούμε τον καθένα ξεχωριστά να συμβάλλει στην υλοποίηση αυτής της δράσης. Ήδη έχει ξεκινήσει η συλλογή των αντικειμένων αυτών στις εγκαταστάσεις Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6948501512 (Βίκυ), 6974314304 (Σπύρος)
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου ώρες: 11:00-14:00
Κυριακή 22 Δεκεμβρίου ώρες: 11:00-14:00
Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου ώρες: 17:30-20:30
Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου ώρες: 17:30-20:30
Σάββατο 28 Δεκεμβρίου ώρες: 11:00-14:00

ü Ο καθένας προσφέρει ό,τι  μπορεί, ο καθένας παίρνει με βάση τις ανάγκες του
ü Αυτό που σου λείπει κάποιος το προσφέρει, αυτό που σου περισσεύει κάποιος το χρειάζεται
ü Όταν παίρνεις γεμίζουν τα χέρια σου, αλλά όταν δίνεις γεμίζει η ψυχή σου
Τα αντικείμενα θα διατεθούν στις 29 Δεκεμβρίου ημέρα Κυριακή σε χώρο του κλειστού γηπέδου του Λυκείου Αιτωλικό με παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις.
Ομάδα πολιτών περιοχής Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

 «Αλληλεγγύη για όλους»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ