Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Μιχελάκης: Κλείνουν οι ζημιογόνες δημοτικές επιχειρήσεις – Απολύονται οι υπάλληλοι

Το κλείσιμο των δημοτικών επιχειρήσεων που έχουν τρεις ζημιογόνες χρήσεις και την απόλυση των υπαλλήλων που εργάζονται σε αυτές επιβεβαίωσε μιλώντας στο ρ/σ βήμα ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.
«Υπάρχει η νομοθεσία του Καλλικράτη. Οι εταιρείες των δήμων που έχουν τρεις ζημιογόνες χρήσεις κλείνουν. Δεν είναι κάτι καινούργιο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης. Και πρόσθεσε, όταν ερωτήθηκε για το....... προσωπικό: «Το προσωπικό απολύεται η αν υπάρχουν ανάγκες μεταφέρονται στους δήμους». Έφερε δε ως παράδειγμα τις ΔΕΥΑ, τονίζοντας ότι ένα μία εταιρεία ύδρευσης είναι ζημιογόνα είναι αυτονόητο ότι οι λειτουργίες της θα μεταφερθούν στον κεντρικό δήμο.
Ο κ. Μιχελάκης δεν θέλησε να αναφερθεί σε αριθμό μετακινήσεων ή απολύσεων στους δήμους τονίζοντας ότι «θα μπορεί να μιλήσει για αιρθμούς όταν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση στα τέλη του χρόνου, αρχές του επόμενου. Εκεί θα δούμε που έχουμε ελλείψεις και που πλεόνασμα», πρόσθεσε ο υπουργός Εσωτερικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ