Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Επισημοποιήθηκε το κούρεμα καταθέσεων ακόμα και κάτω από 100.000 ευρώ

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μισέλ Μπαρνιέ με ανάρτηση του στο Twitter επιβεβαιώνει ουσιαστικά πως στις διασώσεις προβληματικών τραπεζών θα χρησιμοποιούνται ακόμα και οι καταθέσεις που είναι κάτω από το όριο ασφάλειας των... 100.000 ευρώ.
Μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι κατέληξαν σε συμφωνία για το πως θα γίνονται μελλοντικά οι διασώσεις προβληματικών τραπεζών.
Και ο κοινοτικός επίτροπος Μισέλ Μπαρνιέ έσπευσε να ανακοινώσει - πανηγυρίσει την συμμετοχή των καταθετών στη διάσωση των τραπεζών γράφοντας στο Twitter.
''Μεγάλο βήμα απόψε – Οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν στο μέλλον τα λάθη των τραπεζιτών''.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ