Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Βαρύτατες καταγγελίες του Β. Παπαγεωργίου για τον Καραγκούνη

Κληθείς ο Πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας να σχολιάσει τις δηλώσεις του Βουλευτή Κώστα Καραγκούνη για το θέμα του μαγνητικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Αγρινίου δήλωσε:
«Προεκλογικά είχα αναδείξει στην ιστοσελίδα μου τις ελλείψεις του Νοσοκομείου Αγρινίου και τότε είχα δεχθεί ποικίλες επιθέσεις. Το όψιμο ενδιαφέρον του κ. Καραγκούνη για την μη λειτουργία του μαγνητικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Αγρινίου είναι και καθυστερημένο και προσχηματικό! Ο κ. Καραγκούνης θα έπρεπε να γελάει με τα χάλια της Νέας Δημοκρατίας, που ενώ αγόρασε μαγνητικό τομογράφο, ξέχασε… να εκπαιδεύσει ακτινολόγους για να το χρησιμοποιούν. Συνεπώς δημιουργείται μείζον θέμα ηθικής τάξης γιατί ο συγκεκριμένος μαγνητικός τομογράφος σκουριάζει στις αποθήκες του...
Νοσοκομείου Αγρινίου σε βάρος της τσέπης του μέσου κατοίκου του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και ταυτόχρονα προς όφελος λίγων και τυχερών αλλά κυρίως προς μεγάλη ευχαρίστηση των μετόχων του ΕΥΗΝΩΡ. Από την άλλη η Διοίκηση του Νοσοκομείου πρέπει να πιέσει αποφασιστικά το Υπουργείο για να μην θεωρηθεί ότι είναι συνένοχη στην μη λειτουργία του μαγνητικού τομογράφου. Ό κ. Εισαγγελέας πρέπει σε κάθε περίπτωση να δείξει την δέουσα ευαισθησία και να διατάξει άμεσα προκαταρκτική έρευνα για να βρεθούν οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης. 

Αναρωτιέμαι όμως, ως απλός πολίτης, πως η οικογένεια Καραγκούνη κατάφερε μέσα στην κρίση να δημιουργήσει ένα υπερπολυτελές Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο με πανάκριβα μηχανήματα, που δύσκολα κανείς συναντά ακόμη και στην Αθήνα».

1 σχόλιο :

  1. Kύριε αποτυχόντα πολιτευτή,είσθε αδιάβαστος,κακοήθης και μικρόψυχος.Ξεχνάτε οτι πριν να ανοίξει ο Ευήνωρ,λειτουργούσαν και λειτουργούν άλλοι δυο μαγνητικοί τομογράφοι στην πόλη.Ο μαγνητικός τομογράφος δεν ήταν κάν στο πλάνο του Νοσοκομείου, γι΄αυτό όταν μπήκε δεν υπήρχε χώρος στο Ακτινολογικό και πήγε στο υπόγειο.Για να λειτουργήσει δεν χρειάζεται μόνο ένας γιατρός και αυτός πρωτοεκπαιδευόμενος,αλλά τουλάχιστον δυο ή τρείς.Η διαγνωστική του γκάμα δεν μαθαίνεται ούτε σε μισό ,ούτε σε ένα χρόνο.Είναι εξέταση που γίνεται σε πρωϊνό ωράριο,δεν είναι για τα επείγοντα όπως ο αξονικός.Ακόμη βρέστε μου εσείς ένα γιατρό που να θέλει να ξενιτευθεί δυο τρία χρόνια, με τέτοιους παχυλούς μισθούς,για να εκπαιδευθεί σωστά στον μαγνητικό τομογράφο.Για τους άλλους μαγνητικούς της πόλλης "μούγγα στη στρούγγα" Αλήθεια πόσα χρόνια δουλεύουν;Επίσης τί θα κάνει ο κ.Εισαγγελέας; θα δείρει τους γιατρούς γιατί δεν είναι εκπαιδευμένοι στην τεχνική αυτή, ή θα τους στείλει με το ζόρι να εκπαιδευθούν; Αιδώς Αργείοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ