Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

Προσπαθούν να αλλάξουν το Μεσολόγγι οι Saltsinistas!!!

Μία άτυπη ομάδα νέων απο το Μεσολόγγι ένωσαν την αγάπη τους για την πόλη στην οποία μεγάλωσαν και ζουν και αποφάσισαν να δημιουργήσουν. Πριν ξεκινήσουν την ενεργό δράση “βαφτίστηκαν“ Saltsinistas! 
Σάλτσινα είναι τα αλμυρά πεδία που σχηματίζονται γύρω από την... λιμνοθάλασσα.“Πάνω σε αυτά παίξαμε, κάναμε ποδήλατο, αγναντέψαμε τα αστέρια και ονειρευτήκαμε. Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο διότι για εμάς το Μεσολόγγι ζει. Στόχος μας η καθημερινότητα. Επένδυσή μας οι πράξεις και οι δράσεις. Επιδιώκουμε την ενεργό συμμετοχή, τον διάλογο, την συνεργασία.” αναφέρει στο Π μέλος της ομάδας με την πλούσια δράση στο Μεσολόγγι! 
Οι δράσεις τους έχουν να κάνουν με απλές αναπλάσεις νεκρών σημείων της πόλης, παρεμβάσεις για χρήση ξανά δημόσιων χώρων και ενεργοποίηση του αισθήματος συμμετοχής. 
Σύνθημα τους;: Όλοι μαζί μπορούμε!
Πρωταγωνιστές του Πάσχα που μας πέρασε στο Μεσολόγγι δεν ήταν άλλοι.....

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ