Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

Έξαλλοι οι διοικητικοί υπάλληλοι με τον διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου

Νέα σκηνικά έλαβαν χώρα χθες στο νοσοκομείο Αγρινίου μεταξύ του διοικητή Γ. Βλάχου και εργαζομένων στη διοικητική υπηρεσία που απαίτησαν την εφαρμογή του οργανισμού όπως έγινε και με την τοποθέτηση των προϊσταμένων της νοσηλευτικής υπηρεσίας λίγες μέρες πριν. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioNet.gr εργαζόμενοι στη διοικητική υπηρεσία πήγαν χθες στο.. γραφείο του κ. Βλάχου και απαίτησαν να προχωρήσει στις τοποθετήσεις προϊσταμένων. 
Ο κ.Βλάχος αρνήθηκε να ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημα τους, παρουσία και μελών του Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων. 
Η κουβέντα άναψε και μάλιστα είχε όπως λένε πληροφορίες ιδιαίτερα μεγάλη ένταση, μιας και ο διοικητής αποφάσισε να τοποθετήσει στην κενή θέση του τμήματος προσωπικού υπάλληλο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που όπως ακούγεται από κύκλους των εργαζομένων είναι “άνθρωπος” της διοίκησης...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ