Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

Σύλλογος εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Με ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα σήμερα ο Σύλλογος εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου εκφράζει την έντονη αντίθεσή του με τη νέα απόφαση μετακίνησης εργαζόμενου στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.
Δείτε την ανακοίνωση: 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 
nosomeso@gmail.com             Ι.Π. Μεσολογγίου 30/04/15 
Ήρθε σήμερα στο Νοσοκομείο μας νέα απόφαση μετακίνησης συναδέλφου προς το Νοσοκομείο Αγρινίου υπογεγραμμένη από τον υπό παραίτηση διοικητή κο Βλάχο , με αρ. πρ. Γ.Δ.359/30-04-2015 και μάλιστα δυο ημέρες μετά την επίσκεψη του διοικητή της Υ.ΠΕ στο Νομό και την κατάθεση από εμάς της δραματικής κατάστασης που βιώνουμε. 

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ