Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΕΠΣΝΑ: Ο Στυλιαράς για ποιο γεγονός διέκοψε τον αγώνα ΔΟΞΑΣ-ΑΡΗ Αιτωλικού;

Λίγο πριν το τέλος (94') του αγώνα της Δόξας Καινουρίου με τον Άρη Αιτωλικού, για την παραμονή στην Α' κατηγορία ΕΠΣΝΑ μιας εκ των δύο ομάδων, διακόπηκε δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί και ο χρόνος των καθυστερήσεων. Μια διακοπή χωρίς να αποσαφηνίζεται εναντίον ποιας ομάδας έχει συμβεί αυτό, οπότε η υπόθεση....
πάει στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας (ΕΠΣΝΑ) να αποφασίσει.
Το σκορ ήταν 2-2 κι έδινε την παραμονή στην Δόξα, όταν ο Άρης θα επιχειρούσε την τελευταία προφανώς επίθεση από την άμυνά του με εκτέλεση πλαγίου άουτ από τον ποδοσφαιριστή. Η μπάλα ήταν εκτός γηπέδου κι ο φίλαθλος που την κρατούσε δεν την επέστρεφε. Ο παίκτης του Άρη έκανε μια εξοργισμένη-απρεπή-κίνηση προς τον μεμονωμένο φίλαθλο, πλησίασε οργισμένος στα κάγκελα και φέρεται αυτός ο φίλαθλος να τραυμάτισε τον παίκτη του Αιτωλικού, χτυπώντας τον με ομπρέλα, που προφανώς ένοιωσε θιγόμενος από την προκλητική συμπεριφορά του παίκτη του ΑΡΗ.
Ο παίκτης του Αιτωλικού έπεσε στο έδαφος και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς να γνωρίζουμε στο γεγονός αυτό τι έπραξε ο Διαιτητής στον τομέα του πειθαρχικού ελέγχου της αντιαθλητικής συμπεριφοράς του ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ, που προκάλεσε τους φιλάθλους. Οι ποδοσφαιριστές δεν βρίζουν τους φιλάθλους γιατί δεν τους δίνουν τη μπάλα για να συνεχιστεί το παιχνίδι στο 94΄. Στο σημείο αυτό πρέπει να μάθουμε τι έγραψε ο διαιτητής στο Φ.Α., πληροφορίες λένε ότι δεν αναφέρεται ότι το γεγονός έκανε φίλαθλος της ομάδας της ΔΟΞΑΣ Καινουρίου.


  Ταυτόχρονα μέσα στο αγωνιστικό χώρο μπήκαν οι φίλαθλοι-γνωστοί θερμοκέφαλοι χούλιγκαν - του Άρη Αιτωλικού, πού ήταν στην απέναντι πλευρά, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις, που τους επιτηρούσαν σε όλο τον αγώνα, είχαν σπεύσει στο άλλο σημείο του γηπέδου, όπου υπήρξε η ένταση λόγω του χτυπήματος στον Μπούσγο. Ο διαιτητής, Δημήτρης Στυλιαράς, μετά την είσοδο των φιλάθλων του ΑΡΗ Αιτωλικού, αποχώρησε και διέκοψε το ματς οριστικά εκ του γεγονότος αυτού προφανώς, αναγράφοντας και τα δύο περιστατικά στο Φύλλο Αγώνα. Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΝΑ θα αποφασίσει τελικά ποια ομάδα θα μηδενιστεί και θα υποβιβαστεί. Μάλλον δύσκολο έργο με δοσμένες τις τοπικές συνθήκες και την μεγάλη ιστορία και των δύο ομάδων στο ποδόσφαιρο της Αιτωλ/νίας! 
Εδώ δεν ισχύει ποιος κτύπησε πρώτος αλλά ποιο γεγονός δεν επέτρεψε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Η είσοδος των φιλάθλων ανάγκασε τον διαιτητή να αποχωρήσει και να διακόψει οριστικά τον αγώνα και όχι η "ομπρελιά" (καταδικαστέο γεγονός από εμάς τουλάχιστο...) από έναν ανόητο ανώνυμο "φίλαθλο" και μάλιστα να χάσει την κατηγορία η ομάδα που μέχρι το 94΄εξασφάλιζε αγωνιστικά την παραμονή της. 

Στις κερκίδες υπήρξαν κι άλλες εντάσεις που δεν επηρέασαν τον αγώνα, καθότι στο πρώτο ημίχρονο υπήρξε συμπλοκή μικρής χρονικής διάρκειας ανάμεσα στους φιλάθλους του Άρη και τα ΜΑΤ. Μάλιστα αστυνομικός απέσπασε από φίλαθλο μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό που παρέπεμπε σε μολότοφ και το επέδειξε στους ανθρώπους του Άρη.

Το ματς

Υπήρξε βέβαια και το αγωνιστικό μέρος όπου η Δόξα προηγήθηκε 2-0. Το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 44΄με εκτέλεση πέναλτυ του τερματοφύλακα Ευθυμίου και το είχε κερδίσει ο Κακούρης από τον Χονδρογιάννη. Από τον Κακούρη ξεκίνησε και το δεύτερο γκολ στο 47΄, όταν ο Γιώτης από λάθος της άμυνας σκόραρε. Ο Άρης μείωσε στο 55΄με πέναλτυ του Ζέρβα (σε χέρι του Μπισμπίκη) και ο Παχής με κεφαλιά ισοφάρισε στο 81΄. Στον πάγκο του Άρη ήταν ο Χρήστος Κιργιάκης, διότι ο Μακης Κωνσταντάτος απουσίαζε σε προγραμματισμένο σεμινάριο στο εξωτερικό.

ΔΟΞΑ (Γιάννης Μακρής): Ευθυμίου, Σούσα, Κωνσταντίνου, Μπισμπίκης, Γκορόγιας, Τζωρτζόπουλος Δ., Σαλμάς (85΄Καρναβιάς), Κακούρης (63΄λ.τ. Τσίρκας), Γιώτης, Μπλάνης, Τζωρτζόπουλος Σ. (77΄Καρρόπουλος).

ΑΡΗΣ (Χρήστος Κιργιάκης): Κούσουλας Ε., Καραδήμας, Χονδρογιάννης, Μπούσγος, Ζηνεμπής, Κούσουλας Τ. (69΄ Καρέτσος), Φούντας (77΄ Παχής), Ερινάλντο, Φράγκος Γ., Ζέρβας, Καλύβας.

Με πληροφορίες από το sinidisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ