Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

Ημερίδα για την Ενδοοικογενειακή Βία στο Αγρίνιο

ΑΦΙΣΑ
Την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, στις 11:00 το πρωί, η νεοσύστατη μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΔΙΑΠΛΑΣΗ», που εδρεύει στο Μεσολόγγι, διοργανώνει στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην κτίριο Τράπεζας της Ελλάδος) στο Αγρίνιο, την τρίτη επιστημονική ημερίδα της στο Νομό μας, με θέμα την Πρόληψη και Καταπολέμηση ενδοοικογενειακής βίας.

Πρόκειται για ένα σοβαρότατο θέμα που ενδιαφέρει όλες τις οικογένειες και στοχεύει στο να ευαισθητοποιήσει τη κοινή γνώμη στα θέματα που αφορούν την υποστήριξη των κακοποιημένων γυναικών και παιδιών αλλά και να ενθαρρύνει όλους τους πολίτες στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ομιλητές της επιστημονικής αυτής ημερίδας θα είναι δύο αξιόλογοι ομιλητές, ο Ψυχίατρος παιδιών και εφήβων, πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Θερμός και ο...εγκληματολόγος, Φώτης Σπυρόπουλος. Την Ημερίδα θα συντονίσει ο φιλόλογος, Χριστόφορος Μπαμπάνης.

Η παρακολούθηση των εργασιών της Ημερίδας είναι ελεύθερη και όπως έγινε γνωστό από τον Επιστημονικό Διευθυντή της «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» (Δροσίνη 1, Μεσολόγγι) Βασίλη Σταμάτη, οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης του εγκεκριμένου από το αρμόδιο Υπουργείο προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ