Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

Η προσωρινή Συντονιστική Γραμματεία του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο Αγρίνιο

Συνεδρίασε χθες Δευτέρα 20 Απριλίου στα γραφεία του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο Αγρίνιο, η ομάδα των μελών της Δημοτικής Ομάδας Πρωτοβουλίας, που σε συνέχεια της σύσκεψης της 20ης Μαρτίου κλήθηκε να...αναδείξει την προσωρινή Συντονιστική Γραμματεία του Κινήματος για τον δήμο Αγρίνιου.
Μετά από συζήτηση αποφασίστηκε την Συντονιστική Γραμματεία να απαρτίζουν οι :
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΖΗΣΙΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΖΩΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΝΤΑΛΑΚΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΤΡΕΧΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΑΚΑΒΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΦΑΦΟΥΤΗΣ ΑΛΕΚΟΣ
ΧΑΣΑΠΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αναπληρωματικά μέλη:

ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΠΑΔΑΣ ΦΩΤΙΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι Συντονιστικές Γραμματείες πρόκειται να συγκροτήσουν στη συνέχεια τα νομαρχιακά και περιφερειακά όργανα. Βασική ευθύνη των προσωρινών αυτών οργάνων είναι να ξεκινήσουν και να οργανώσουν τον διάλογο μέχρι την διεξαγωγή του Συνεδρίου του Κινήματος.

Αγρίνιο, 21-4-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ