Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Ούτε Πόντο πίσω, Κύριε Κοντονή! – Συμμορίες Νεοφιλελεύθερων- Νεοταξιτών– Τοκογλύφων διαφεντεύουν την Ευρωπαϊκή Ένωση

Χρήστος Καϊστριώτης στον Εχθρό του Λαού
Μπορεί να φαντάζει προκλητική, ίσως και ανίερη, ακόμα και η απλή νύξη, εν μέσω Άγριων Διαπραγματεύσεων με τους Εμπόρους των Εθνών, στα πράγματα του ποδοσφαίρου.
Και όμως Αγαπητοί φίλοι, είναι εντυπωσιακές οι Ομοιότητες των δύο Βρώμικων κόσμων και των τεκταινόμενων στους...κόλπους τους!

Συμμορίες Νεοφιλελεύθερων- Νεοταξιτών– Τοκογλύφων διαφεντεύουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και συνεργαζόμενοι στενά με Ντόπιους– Πρόθυμους Αεριτζήδες και Υποκοσμίτες, πατούν ασφυκτικά τον λαιμό της Ελλάδας, μέχρι τελευταίου σπασμού.
Ντόπιοι Αεριτζήδες και Υποκοσμίτες, που ένα σεβαστό ποσοστό τους, ακολουθούμενο από Αργυρώνητους Κονδυλοφόρους και στρατιές Παράσιτων, βιάζει επί δεκαετίες Και το λαϊκότερο άθλημα, αποκομίζοντας Τεράστια κέρδη και Πολιτικά οφέλη.
Η Βρώμα και η Δυσωδία του προϊόντος «ποδόσφαιρο» είναι ανυπόφορη, πράγμα όμως που Ουδόλως απασχολεί τους Νταβατζήδες του, γιατί Δεν πωλούν το προϊόν, αλλά τα Παράγωγα του!
Δύο τα κυριότερα. Ο Πλουτισμός μέσω στοιχηματισμού σε Στημένα παιχνίδια και ο Διεμβολισμός και επηρεασμός της πολιτικής, με εργαλεία τους Ιδιωτικούς στρατούς των οπαδών.
Ένα χρόνο ήταν στα συρτάρια του εισαγγελέα, χιλιόμετρα αποδεικτικών στοιχείων, επιβαρυντικών για περισσότερους από 100 γνωστούς και λιγότερο γνωστούς Αετονύχηδες, που λυμαίνονται τον χώρο.
Και τώρα, που επιτέλους άρχισαν να περνούν την πόρτα του και να απολογούνται, με βέβαιες τις διώξεις για πολλούς, άρχισαν άλλου είδους όργανα.
Ο Σταύρος Κοντονής, υπεύθυνος για τον Αθλητισμό στη νέα κυβέρνηση και βαθύς γνώστης του Καρκινώματος «Ελληνικό ποδόσφαιρο», έφερε στη Βουλή νομοσχέδιο, που σε μεγάλο βαθμό μπορεί να καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία.
Η…Κόπρος όμως του Αυγεία, αποτελούμενη από όσους προανέφερα, ξεσηκώθηκε για το…Δίκιο της!
Όπως ξεσηκώθηκαν για τα δικά τους… Δίκια, οι Εργολάβοι, οι Καναλάρχες, ο Διεφθαρμένος πολιτικός κόσμος που κατέστρεψε την χώρα, ενάντια στην κυβέρνηση και σε κάθε προσπάθεια της, που θίγει τα Βρώμικα συμφέροντα!
Και όπως οι τελευταίοι [Εργολάβοι κ.λ.π] στηρίζονται από τους Συμμορίτικους Θεσμούς και τους Νεοταξίτες της Ευρώπης, έτσι ακριβώς και το κομμάτι τους που εξευτελίζει το ποδόσφαιρο, στηρίζεται από τον αντίστοιχο Θεσμό ΟΥΕΦΑ, του οποίου προΐσταται ο Περιβόητος Μισέλ Πλατινί!!
Έστειλε μήνυμα ο «Μιχάλης» στον Σταύρο Κοντονή και τον απειλεί πως αν Δεν αφήσει ήσυχα τα Ντόπια «παιδιά» του, θα αποκλείσει τις Ελληνικές ομάδες από την Ευρώπη!!
Σας θυμίζει κάτι; Μήπως GREXIT ;
Όσο για τις απειλές του… «Χέστηκε η Φατμέ στο Γενή Τζαμί», θα έλεγα εγώ.
Σταύρο Κοντονή, η προσπάθεια που κάνεις είναι η Μοναδική στην Ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου για Κάθαρση!
Μην κάνεις πίσω Ούτε πόντο!
Και αν η κυβέρνηση σου Δεν την αντέξει, η Παραίτηση θα είναι ο μόνος Τίμιος δρόμος.
Εμείς, όποιον σύλλογο και αν υποστηρίζουμε, θα θυμόμαστε πως κάποτε Ένας Σταύρος Κοντονής, Πραγματικά

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ