Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Δραγασάκης: Αν επιμείνουν στον στραγγαλισμό, προηγούνται οι ανάγκες του λαού!

Η Ελλάδα και οι δανειστές της πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία για τις μεταρρυθμίσεις το αργότερο στις αρχές του Μαΐου, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ρευστότητας, σημειώνει σε συνέντευξή του στην Αυγή, ο...... αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.
“Είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να φτάσουμε σε συμφωνία στις πρώτες ημέρες του Μαϊου, αν όχι στο τέλος του Απριλίου”, σημειώνει συγκεκριμένα ο κ. Δραγασάκης και προσθέτει πως πάγιο αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης αποτελεί η αναγνώριση από την πλευρά των εταίρων πως έχουν κι αυτοί ευθύνη για το πρόβλημα της ρευστότητας.
“Σε αντίθετη περίπτωση, η ικανότητα της χώρας να εξυπηρετήσει ομαλά τις εξωτερικές υποχρεώσεις της θα είναι σε μια ολοένα αυξανόμενη αντίθεση με την επιβίωση ελληνικού λαού”, υπογραμμίζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ξεκαθαρίζοντας πως η κυβέρνηση θα θέσει προτεραιότητα στις ανάγκες του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ