Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ - ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΩΡΑ!

  Μεσολόγγι, 27 Απριλίου 2015
Η μόνη επιβράβευση που μπορεί να γίνει είναι η άμεση αποπομπή του!
Στο Αγρίνιο, στις 26-4-2015, στα πλαίσια της εκδήλωσης «Επιχειρηματικό Χωριό», έγινε ομιλία από τον κ. Σαλμά για τα προβλήματα της υγείας στην περιοχή μας, η οποία φυσικά τόσο δεινοπάθησε από τη δική τους πολιτική στην...
υγεία τα τελευταία χρόνια. Στην εν λόγω εκδήλωση βραβεύτηκε μεταξύ των άλλων και ο αποχωρών και μη παραιτούμενος αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Κυριακόπουλος για το θεάρεστο και καταστροφικό του έργο που έχει προσφέρει στην κατεδάφιση της δημόσιας υγείας στο Μεσολόγγι, υπηρετώντας κατά γράμμα, τις μνημονιακές επιταγές στον ευαίσθητο τομέα της υγείας στην ευρύτερη περιοχή (διάλυση Νοσοκομείου, κλείσιμο Κέντρων Υγείας, αποψίλωση δομών και υπηρεσιών).
Καλούμε ΑΜΕΣΑ την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και ειδικότερα τον συμπατριώτη μας Υπουργό κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή να απομακρύνει και να αποπέμψει τον κ. Κυριακόπουλο διότι όσο αυτός παραμένει αφ’ ενός θα συνεχίσει το έργο που έχει μάθει καλά όλα αυτά τα χρόνια και αφ’ ετέρου δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά για την παραμονή του.
Η μόνη λοιπόν συνετή πράξη και επιβράβευση για τον κ. Κυριακόπουλο είναι η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ! Τώρα και χωρίς καμία καθυστέρηση!    


      Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ