Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Τις παραιτήσεις όλων των διοικητών των νοσοκομείων ζήτησε ο Κουρουμπλής - οι οποίοι αρνούνται!

Την παραίτηση των προέδρων, των αναπληρωτών τους και των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων όλων των δημοσίων νοσοκομείων της χώρας, ζήτησε εγγράφως ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Η κίνηση αυτή έχει δυσαρεστήσει αρκετούς διοικητές, ενώ σε άλλους έχει προκαλέσει έκπληξη, αφού βάσει νόμου οι διοικητές και οι αναπληρωτές τους επιλέγονται από την Επιτροπή Αξιολόγησης Διοικητών ΕΣΥ.

Η θητεία τους είναι τριετής και στην πλειονότητά τους έχουν υπογράψει σύμβαση έως το Δεκέμβριο του 2016. 

Αυτό σημαίνει ότι η σύμβασή τους λύεται αζημίως μόνο σε μία περίπτωση: αν κριθούν ακατάλληλοι. Και σε αυτή την περίπτωση όμως, η αντικατάστασή τους γίνεται μέσα από τη λίστα των επιλαχόντων που έχει επιλέξει η αρμόδια Επιτροπή.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ