Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΕΠΣΝΑ: Σολομώντεια λύση. Διεξάγονται ξανά τα play - out "Δόξα Καινουρίου και Άρη Αιτωλικού"


Τιμωρία και στη Δόξα Καινουρίου και στον Άρη Αιτωλικού επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΝΑ. Αφαίρεση τριών βαθμών για τις δύο ομάδες στην ειδική βαθμολογία, δύο από το επόμενο πρωτάθλημα, δύο αγωνιστικές τιμωρία της έδρας και πρόστιμο 600 ευρώ. Όσον αφορά τα play - out από τη στιγμή που και οι δύο ομάδες έχουν πλέον από 0 βαθμούς θα ξαναγίνουν μέχρι μία ομάδα να φτάσει τους 4 ή μετά τον τρίτο αγώνα αν....
συγκεντρώσουν από 3 σώνεται η Δόξα. Οι νέες ημερομηνίες των play - out είναι για το πρώτο παιχνίδι η 3η Μάη, για το δεύτερο η 6η Μάη και για το τρίτο αν χρειαστεί η 10η του Μάη. Το γήπεδο όπου θα γίνουν οι αναμετρήσεις θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες, θα είναι ουδέτερο και οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Δύο οι ανακοινώσεις, μία από την Πειθαρχική Επιτροπή και μία από το Δ.Σ. της Ένωσης.

Αναλυτικά:



Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής


1. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 24/4/2015, απέρριψε την ένσταση του σωματείου ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ κατά του κύρους του αγώνα της 14-4-2015 με τον ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.

2. Κρίνει υπαίτια της διακοπής του αγώνα για τα play- της Α’ κατηγορίας ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, της 14-4-2015, και τα δύο σωματεία ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ και ΑΡΗ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, τα οποία μηδενίζει και τους αφαιρεί τρεις (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα (play-) και δύο (2) βαθμούς από το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου, στο οποίο θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

3. Ακόμη επιβάλει ποινή σε καθένα από τα δύο σωματεία της στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στο γήπεδό του για δύο (2) αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο σε καθένα από αυτά 300 ευρώ, το οποίο διπλασιάζεται λόγω υποτροπής, ήτοι 600 ευρώ στο καθένα.

Η απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΝΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 24-4-2015, αφού έλαβε υπ' όψη της: α) την από 24-4-2015 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ενώσεως, με την οποία απορρίπτεται η ένσταση του σωματείου ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ, κατά του κύρους του αγώνα της 14-4-2015 ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ, β) την ίδια απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, με την οποία στον αγώνα αυτό μηδενίζονται λόγω επεισοδίων και τα δύο σωματεία και τους αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν (play-out) και δύο (2) βαθμοί στο πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετάσχουν την επόμενη περίοδο, καθώς και ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζονται στο γήπεδό τους για δύο (2) αγώνες, γ) το άρθρο 25 της προκήρυξης πρωταθλημάτων μας περιόδου 2014-2015, από το οποίο προκύπτει ότι υποβιβάζονται 3 σωματεία στην Β’ κατηγορία, τα 2 τελευταία στον βαθμολογικό πίνακα της κανονικής περιόδου  και από τα σωματεία που θα καταλάβουν την 11η και 12η θέση στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, εάν δεν έχουν βαθμολογική διαφορά μεγαλύτερη των 5 βαθμών, διεξάγονται αγώνες play-out για τον υποβιβασμό ενός (1) ακόμη σωματείου στην Β’ κατηγορία και νικητής αναδεικνύεται μετά την διεξαγωγή έως 3 αγώνων το σωματείο που θα συγκεντρώσει πρώτο έως 4 βαθμούς, δ) την βαθμολογική κατάταξη των αγώνων play-out, η οποία έχει ως εξής: ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ μηδέν (0), ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μηδέν (0) και κατά συνέπεια δεν είναι δυνατός ο υποβιβασμός ενός τρίτου σωματείου στην Β’ κατηγορία, σύμφωνα με την προκήρυξη, ομόφωνα αποφασίζει την διεξαγωγή εκ νέου των αγώνων play-out της Α’ κατηγορίας, σύμφωνα με το άρθρο 25 της προκήρυξης πρωταθλημάτων μας, 2014-2015.

Οι αγώνες αυτοί θα οριστούν από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ‘Ενωσης και θα διεξαχθούν σε ουδέτερο γήπεδο κεκλεισμένων των θυρών, την ΚΥΡΙΑΚΗ 3-5-2015, την ΤΕΤΑΡΤΗ 6-5-2015 και την ΚΥΡΙΑΚΗ 10-5-2015, αν χρειαστεί τρίτος αγώνας.

Στους αγώνες αυτούς δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν 25 άτομα από κάθε ομάδα, συμπεριλαμβανομένων και των διαγωνιζομένων ποδοσφαιριστών, με ονομαστική λίστα που θα αναγράφει ονοματεπώνυμα και ιδιότητα του καθενός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ