Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

Οξύνεται το θέμα των συντριβανιών στο Παναιτώλιο. Αλεξόπουλος και Ντζούρβας μιλούν για αυθαίρετη ενέργεια του Αντιδημάρχου

Με ανακοίνωση του προς το PanaitolioNews ο Δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου Γεώργιος Αλεξόπουλος και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παναιτωλίου Λουκάς Ντζούρβας δηλώνουν...
πως ποτέ δεν ενημερώθηκαν ότι ο Δήμος Αγρινίου σκόπευε να «λεηλατήσει» τα συντριβάνια στο Παναιτώλιο, αλλά και ούτε ποτέ πέρασε το συγκεκριμένο θέμα προς έγκριση απο το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου.
Αυθαίρετα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Αγρινίου προέβη στην συγκεκριμένη ενέργεια χωρίς να έχει ενημερώσει κανέναν, ούτε κάν τον ίδιο τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου.
Γίνονται επαφές  καταλήγει ο κος Αλεξόπουλος και κος Ντζούρβας) για την επαναλειτουργία των συντριβανιών.

Το PanaitolioNews καλεί όλους τους συλλόγους του Παναιτωλίου να αντιδράσουν και να πιέσουν για την επιστροφή των τμημάτων των συντριβανιών που αυθαίρετα αφαιρεθηκαν και την επαναλειτουργία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ