Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

nosomeso@gmail.com       Ι.Π. Μεσολογγίου 23/04/15
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
THN ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ:
  • Δεν έχουμε Καρδιολόγους στα Νοσοκομεία του Νομού μας.
  • Οι Καρδιοπαθείς κάθε 3 μέρες είναι σε «πρόγραμμα Τουρισμού» !!!! από Αγρίνιο - Μεσολόγγι και το αντίθετο με τους ορούς και τα holter ανά χείρας.
  • Όλες οι υπηρεσίες των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας είναι σε δραματική κατάσταση από την έλλειψη προσωπικού και όχι μόνο!
  • Τα αποθεματικά των Νοσοκομείων έχουν αδειάσει λόγω των πολιτικών που ακολουθήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια
Οι ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ……..
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ σε εκδήλωση με τίτλο «επιχειρηματικό χωριό» στο Αγρίνιο με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας!!! :
  • Βραβεύονται οι εφαρμοστές –εκφραστές αυτής της πολιτικής και μάλιστα από αυτούς που πριν λίγο καιρό με κροκοδείλια δάκρυα διαμαρτύρονταν….
  • Διοργανώνεται «συζήτηση» για την Υγεία στο Ν. Αιτωλ/νίας !!!! προφανώς σε συνέχεια της βράβευσης για την επιτυχημένη πορεία των Δομών !!!!!!
Αυτό που βγαίνει από μέσα μας να βροντοφωνάξουμε είναι οι λέξεις του λαού μας :

ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ