Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Τελευταία ευκαιρία για πρόωρη σύνταξη

Περισσότεροι από 100.000 ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα μέσα στους επόμενους δύο μήνες να εξαγοράσουν πλασματικά χρόνια προκειμένου να αποφύγουν την αύξηση των ορίων ηλικίας -στα 67 για πλήρη σύνταξη και στα 62 για μειωμένη σύνταξη. Πρόκειται για ασφαλισμένους του ΙΚΑ, του ΟΑΕΕ και του ΕΤΑΑ οι οποίοι, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στην.........
εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» μπορούν να βγουν σε σύνταξη νωρίτερα από δύο έως επτά χρόνια, αρκεί να έχουν την οικονομική δυνατότητα να εξαγοράσουν χρόνια προϋπηρεσίας.

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ στον «Ελεύθερο Τύπο», το υπουργείο Εργασίας προωθεί ρύθμιση για τις συντάξεις των ανέργων, σύμφωνα με την οποία στις προϋποθέσεις των 100 ημερών ανά έτος για μειωμένη σύνταξη θα υπολογίζονται και οι ημέρες επιδοτούμενης ασθένειας του ανέργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ