Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΕΣΑ: ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ

 ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΘΕΜΑ: ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου διακίνησε τις τελευταίες μέρες στην αγορά της πόλης ένα κείμενο επαναβεβαίωσης και αυτοδέσμευσης για την θέση των εμπόρων σε σχέση με το θέμα της Κυριακάτικης Αργίας.
Στην πρωτοβουλία αυτή του Συλλόγου υπήρξε καθολική ανταπόκριση από...... τους συναδέλφους - μέλη και μη μέλη του Συλλόγου μας – και τους τιμούμε γι αυτό.
Κάτω από το κείμενο που ακολουθεί υπάρχουν τα ονοματεπώνυμα και οι υπογραφές 742 συναδέλφων που είναι στην διάθεση κάθε μέσου μαζικής ενημέρωσης ή άλλου ενδιαφερόμενου.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΣΑ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ 

ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΠΡΟΣ: την κοινωνία, τους κοινωνικούς φορείς, όλους τους εργαζόμενους, τα όργανα αποφάσεων και εξουσίας, τους συναδέλφους, τα παιδιά μας.

Όλοι εμείς που συνυπογράφουμε εδώ σήμερα, δηλώνουμε απερίφραστα και προς κάθε κατεύθυνση:

1) ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ.

2) ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ (1 ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ-ΑΥΤΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ) ΚΑΙ

3) ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΟΜΟ- ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3-11-2013 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ!!! 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ

…ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ…………………………………………ΥΠΟΓΡΑΦΗ……………………………………………………………………………………………………………….(ακολουθούν οι υπογραφές των συναδέλφων)…………………… ………………………………………………………………………………

1 σχόλιο :

  1. ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ Κυριακάτικη αργία.
    Η Κυριακή πρέπει να είναι ΑΡΓΊΑ είναι ημέρα ξεκούρασης και προσευχής στον τριαδικό θεό μας.Οι αληταράδες των ξένων δυνάμεων που θέλουν να παγκόσμιο ποιήσουν τα πάντα ΠΑΤΡΊΔΑ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ. Το δικό μας γένος δεν θα μας το αλλάξουν οι Εβραίοι και θα συνεχίσουμε τα ήθη και έθιμα μας (γιορτές - αργίες - εθνικές επετείους κ.λ.π.) Μην μας τα ζαλίζουν άλλο.
    Μη μου τους όρχις τάραται , αληταράδες του κερατά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ