Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση Ελαιοπαραγωγών στη Σταμνά την Παρασκευή 25-10-13

Επείγουσα Ανακοίνωση
Αφορά τους Ελαιοπαραγωγούς
Ο  Αγροτικός  Συνεταιρισμός Μεσολογγίου- Ναυπακτίας κατέθεσε φάκελο επέκτασης του Π.Ο.Π Καλαμάτας (προϊόν ονομασίας προελεύσεως ελιάς Καλαμών) και στην περιοχή μας.
Η κίνηση αυτή πρέπει να στηριχθεί από όλους τους ελαιοπαραγωγούς  γι’αυτό καλούνται σε συνάντηση την  Παρασκευή 25/10 στις 7.30 το..........
απόγευμα στο κέντρο Ιθωρία στα Σταμνά  προκειμένου να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις  και τις ενέργειες του αγροτικού συνεταιρισμού που αφορούν στα θέματα ελαιοκαλλιέργειας στην περιοχή μας.

Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ