Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Ισοπαλία ο Παναιτωλικός στη Ριζούπολη, 1-1 με τον Απόλλωνα

Ισοπαλία 1-1 στη Ριζούπολη κι ακόμα ένας βαθμός στο τσεπάκι!
Μπροστά σε τρεις χιλιάδες περίπου θεατές,εκ των οποίων  600 Αγρινιώτες, αναμετρήθηκαν στη Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης με τον Παναιτωλικό για την 8η αγωνιστική της Super League.
Ο Παναιτωλικός πέτυχε δύο γκολ (τυχερά και τα δύο) και πήρε... ένα βαθμό. Το ποδόσφαιρο έχασε,αφού το γκολ που πέτυχε πολύ νωρίς ο Απόλλωνας τον έκανε....
να κλειστεί πίσω.
Τίποτα το ιδιαίτερο στο πρώτο ημίχρονο εκτός από μια ελαφρά υπεροχή στην κατοχή της μπάλας από τον Παναιτωλικό και προβάδισμα στο σκορ από... τον Απόλλωνα.

Στο 7' ο Μπόγιοβιτς σκόραρε με το γόνατο για λογαριασμό του Απόλλωνα,με αυτογκόλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκουέλα.

O Παναιτωλικός απείλησε για πρώτη φορά στο 30' σε διπλή ευκαιρία με τον Κούσα στην αρχή,απέκρουσε σε κόρνερ ο Τζόρβας και στην εκτέλεσή του ο Καμαρά δεν τα κατάφερε να τον νικήσει για να ισοφαρίσει!Επίσης στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου καλό φάουλ του Γκάλο έφυγε λίγο άουτ.
Με τον Θεοδωρίδη στην ενδεκάδα του και πολύ δυνατά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον Παναιτωλικό,χωρίς όμως να αλάζει κάτι επί της ουσίας.


Τα λεφτά κυλούσαν με τον  Παναιτωλικό να κρατάει τους χώρους και τον Απόλλωνα το 1-0!

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Παναιτωλικός φόρτσαρε για τα καλά
Καλό φάουλ στο 69' από τον Γκάλο,αλλά κι αυτό έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια των γηπεδούχων.Αστοχος αμέσως μετά ο Καμαρά και στο 74' ήρθε η ισοφάριση από τον Μελισσά.
Περίεργο γκολ,σέντρα σουτ από τα αριστερά και η μπάλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Τζόρβα.

Μετά το 1-1 η ομάδα του Απόλλωνα αναγκάστηκε να ανοιχτεί κι έτσι παίχτηκαν 15 λεπτά υποφερτού ποδοσφαίρου.

*Ούτε σήμερα κατάφερε ο Μπάμπης Τεννές να κερδίσει σε πρεμιέρα του στα μισά της περιόδου (πχ Κέρκυρα , Παναιτωλικός, Καλλονή)
*Σχεδόν όλη η διοίκηση του Παναιτωλικού ήταν στο γήπεδο
*Μπορεί να ήταν λιγότεροι οι φίλοι του Παναιτωλικού αλλά ακούγονταν περισσότερο
*Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη Ριζούπολη ΕΔΩ

Απόλλων(Μπάμπης Τεννές): Τζόρβας, Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Αλβάρεζ, Παντελιάδης, Κόρμπος(78' Ζουέλα), Καμαρά, Γκουέλα, Τσοκάνης(65' Μπάρκογλου), Διαμαντής(52' Eγκον), Φαρινόλα

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά(87' Καλογέρης), Μελισσάς, Γοδόι(59' Μπελόν), Τζούνιορ, Σφακιανάκης(46' Θεοδωρίδης), Γκάλο, Μπακάκης, Μπικέ, Μπόγιοβιτς



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ