Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

ΠΔΕ: Ξεκινά από αύριο η μεταφορά μαθητών με ταξί, Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013
Δελτίο Τύπου
Ξεκινά από αύριο η μεταφορά μαθητών με ταξί
Ξεκινούν από αύριο το πρωί κανονικά τα δρομολόγια μεταφοράς των
μαθητών με ταξί, έπειτα από τη διαπραγμάτευση που έγινε σήμερα στη διάρκεια της 31ης έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η οποία και πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Περιφέρειας.
Από νωρίς το πρωί κατέφθασαν δεκάδες ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες 
ταξί, οι οποίοι και κατέθεσαν τα
νομιμοποιητικά τους έγγραφα προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαδικασία.
Πρόκειται ουσιαστικά για την ανάθεση, κατόπιν διαπραγμάτευσης, δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Πατρέων, Αιγιάλειας, Δυτικής Αχαΐας, Καλαβρύτων και Ερυμάνθου της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας με ταξί, από την έναρξη της σχολικής.............
χρονιάς 2013 μέχρι την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.
«Πρόκειται για δρομολόγια που έχουν συμπληρωθεί από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και για αυτά έγινε σήμερα η διαδικασία. Μόλις συμπληρωθούν και νέα δρομολόγια από τις Διευθύνσεις, άμεσα θα συγκληθεί εκ νέου η Οικονομική Επιτροπή προκειμένου να επιλεγούν οι μεταφορείς και για τα νέα δρομολόγια» επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος και προήδρευσε της συνεδρίασης.
Στη σημερινή Οικονομική Επιτροπή συμμετείχαν τα μέλη της επιτροπής Αριστείδης Μπουχάγιερ, Τρύφωνας Φωτόπουλος, Νίκος Μιχαλόπουλος, Νίκος Τσάνης, Γεώργιος Καραπάνος, Διονύσιος Μαυρόγιαννης και Νίκος Πυλαρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ