Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

Μεγάλη διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ σε Αττική, Πειραιά και Αθήνα σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

Νίκη με διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει δημοσκόπηση του καθηγητή Στατιστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Επαμεινώνδα Πανά, που παρουσιάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Extra3 και αφορούσε τις εκλογικές περιφέρειες Αττικής.
Συγκεκριμένα, προβάδισμα σχεδόν 6 μονάδων του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δίνει η δημοσκόπηση του έγκριτου καθηγητή επί του συνόλου των ψήφων. Αναλυτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ εξασφαλίζει το 24,0%, η ΝΔ το 18,6%, ενώ τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή με 8,6%. Ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,6%, το ΚΚΕ με 5,6%, το ΠΑΣΟΚ με..... 4,7% και η ΔΗΜΑΡ με 2,7%.
Σε ότι αφορά την Α’ Αθηνών, στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 22,3% έναντι της ΝΔ, που εξασφαλίζει το 19,9% των ψήφων. Τρίτο κόμμα αναδεικνύονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,1 %, ενώ ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 5,8%, το ΠΑΣΟΚ με 5,4%, το ΚΚΕ με 4,5% και η ΔΗΜ.ΑΡ με 2,2%.
Στη Β’ Αθηνών, η ψαλίδα μεταξύ πρώτου και δεύτερου κόμματος ανοίγει κατά 7,9 μονάδες, με τον ΣΥΡΙΖΑ να λαμβάνει το 25,9% των ψήφων και τη ΝΔ το 18,0%.Τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή με 9,6% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 6,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,1%, το ΠΑΣΟΚ με 4,0% και η ΔΗΜ.ΑΡ με 3,8%.
Στην Α’ Πειραιά, η διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ εκτοξεύεται στις 8,5 μονάδες, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κερδίζει την πρωτιά με 29,6 % και το κυβερνητικό κόμμα να μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες με ποσοστό μόλις 11,1%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή και το ΠΑΣΟΚ, που λαμβάνουν 4,9% των ψήφων, το ΚΚΕ με 4,3% και η ΔΗΜ.ΑΡ με 2,5%.
Στη Β’ Πειραιά, η ΝΔ εξασφαλίζει τη πρωτιά με 1,3 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα, η ΝΔ λαμβάνει το 19,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ το 18,3% και η Χρυσή Αυγή το 8,8%. Ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,5%, το ΠΑΣΟΚ με 6,3%, το ΚΚΕ με 5,4% και η ΔΗΜ.ΑΡ με 1,3%.

Τέλος, σε ότι αφορά το υπόλοιπο Αττικής, το αποτέλεσμα δείχνει νίκη για τον ΣΥΡΙΖΑ με 23,3% έναντι της ΝΔ που παραμένει στη δεύτερη με 22,9%. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 14,8% και ακολουθεί το ΚΚΕ με 5,2%, το ΠΑΣΟΚ με 4,3%, οι ΑΝ.ΕΛΛ με 3,8% και η ΔΗΜ.ΑΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ