Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΚΟ ΚΚΕ: Καταδικάζει την κυβερνητική άρνηση να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση για το Ενιαίο Φόρο Ακινήτων

Σε ανακοίνωση της, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ τονίζει:
«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καταδικάζει τη συνεχιζόμενη άρνηση της κυβέρνησης να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις και παρεμβάσεις του ΚΚΕ στη βουλή. Τελευταίο κρούσμα η άρνηση να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση της Προέδρου της Κ.Ο. του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, για το σοβαρό ζήτημα του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων, που απασχολεί εκατομμύρια λαϊκές οικογένειες, μικροϊδιοκτήτες γης και αγρότες.

Ενώ αρχικά στη διάσκεψη των προέδρων της βουλής αναφέρθηκε ότι η επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό θα απαντηθεί την Παρασκευή από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, σήμερα ανακοινώθηκε κώλυμα λόγω «συνάντησης με την Τρόϊκα». Την ίδια στιγμή ο κ. Στουρνάρας έχει χρόνο να συμμετέχει σε διαβουλεύσεις με κυβερνητικούς βουλευτές, που μόνο στόχο έχουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια και να χρυσώσουν το χάπι της φοροεξόντωσης του λαού.
Ο λαός να βγάλει τα συμπεράσματά του και να δυναμώσει την πάλη του για την κατάργηση του χαρατσιού στα ακίνητα και όλων των αντιλαϊκών φόρων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ