Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

Στις 2 Νοέμβρη 2013, ημέρα Σάββατο, πραγματοποιείται το 22ο Συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Μεσολογγίου.

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ 45 – (30200) – ΤΗΛ. 26310-22281 – (FAX 26310-25251)
Αναγνωρίστηκε με την υπ’ αριθ. 346/1955 απόφαση του Πρωτοδικείου Μεσολογγίου 
Μεσολόγγι 29/10/2013
ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ 
Στις 2 Νοέμβρη 2013, ημέρα Σάββατο, πραγματοποιείται το 22ο Συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Μεσολογγίου. Η πραγματοποίησή του συμπίπτει με ιστορικές στιγμές που βιώνει η χώρα μας και κατ’ επέκταση και ο κόσμος της εργασίας. Ξαναζούμε..... δυστυχώς τον Μεσαίωνα και την προϊστορία της εργατικής τάξης. Το μνημόνιο και κατ’ επέκταση οι πολιτικές και οικονομικές του συνέπειες που εφαρμόζονται απαρέκλητα και με απόλυτη ακρίβεια από την Κυβέρνηση προδιαγράφουν ένα μέλλον τρόμου, απελπισίας και εξαθλίωσης. Επιβάλλεται το συνδικαλιστικό κίνημα, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και η κοινωνία ολόκληρη να αντιδράσουν. Να ορθώσουν τοίχος υπερασπίζοντας τη ζωή και την αξιοπρέπειά τους.

Το 22ο Συνέδριό μας με τις αποφάσεις του στοχεύει στην επανίδρυση του συνδικαλιστικού κινήματος. Στην σωστή συγκρότησή του, τη μαζική και ενωτική παρουσία του στην περιοχή μας ώστε να αποτελέσει εγγύηση υπερασπίζοντας το δημόσιο συμφέρον και ό,τι έχει απομείνει από τα εργασιακά μας δικαιώματα.

Η Διοίκηση του Ε.Κ. Μεσολογγίου

*Το παρόν θεωρείται και πρόσκληση

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ